- 9,695
- 6,589
- 113
İlk maçı bi garip kazandı ibo çabuk bitti bu kez rakip daha zorlu oranı 1.54 ama yenilir gibiİbo aslan Saat 04.00 suları başlayacak tahmininiz Nedir
Ben çok ufc hastasıyim ufc sabah 05.00 06.00 başlıyor ama yinede izliyorum kartları ben gibi başka yok herhalde ufc hastası formda
Ekli dosyayı görüntüle 730301
Rakibi tecrübeli ibo aslan youtuber gibi takılıyor yerde kötü ibo rakibi gureste iyi oranı çok iyi gevurunİlk maçı bi garip kazandı ibo çabuk bitti bu kez rakip daha zorlu oranı 1.54 ama yenilir gibi
İkisinide teklerimRakibi tecrübeli ibo aslan youtuber gibi takılıyor yerde kötü ibo rakibi gureste iyi oranı çok iyi gevurun
Knk acayip şike dönüyor dikkat et parana yazık olurRakibi tecrübeli ibo aslan youtuber gibi takılıyor yerde kötü ibo rakibi gureste iyi oranı çok iyi gevurun
O zaman pek anlamıyorsun knk sadece seviyorsun anladığım kadarıylaEn sevdiğim spor mma amk İbo saplar geçer
Mma en az şikenin döndüğü spor organizasyonuKnk acayip şike dönüyor dikkat et parana yazık olur
İbo'nun güreşi kötü değilRakibi tecrübeli ibo aslan youtuber gibi takılıyor yerde kötü ibo rakibi gureste iyi oranı çok iyi gevurun
Kötü değil çok kötü hiç yokİbo'nun güreşi kötü değil
Ss atTartışmaya kapalı 8 yıldır her kartı eksiksiz takip eden birisi olarak bugün ibo aslan çiğ çiğ yer diyorum jojo 1.65 iken 60k basıldı bile
İmkani yok ibo yenemez bence duygusal bakıyorsun broTartışmaya kapalı 8 yıldır her kartı eksiksiz takip eden birisi olarak bugün ibo aslan çiğ çiğ yer diyorum jojo 1.65 iken 60k basıldı bile
Googleye bakmadanTartışmaya kapalı 8 yıldır her kartı eksiksiz takip eden birisi olarak bugün ibo aslan çiğ çiğ yer diyorum jojo 1.65 iken 60k basıldı bile
Volan sampiyondu iliadan evvel o sikeltte İslam ilk maçı kararla yendi son raunt yerde bitirdiği için soru işareti kaldı ikinci maç yüksek tekme volkan nakavt oldu ben sana soru sorayım merab mi alır kabibmiGoogleye bakmadan
Ufc de illia topuria dan önce o siklette kik şampiyon du soylermisin
Ve islam volkanovski ilk maçı hangi karar ile bitmişti
İbo'nun grapling fena değil brata sadece göremedik daha güreşi yere gitmiyor ondanKötü değil çok kötü hiç yok
Merab küçük kalır khabibe merab horoz siklette dövüşen birisiVolan sampiyondu iliadan evvel o sikeltte İslam ilk maçı kararla yendi son raunt yerde bitirdiği için soru işareti kaldı ikinci maç yüksek tekme volkan nakavt oldu ben sana soru sorayım merab mi alır kabibmi