- 12,143
- 6,622
- 113
Pakistan nükleer silahların ile orta asyada güç sahibi
hocam biraz konu dışıda bişey sorucaktım sana geçenlerde bi konu sen yazmıştın galiba bu x paylaşımından ceza yedim diye dün arkadaşımda ifadeye çağrılmış çekim paylaşımı yaptığı için ve random bilgiler ile hesap açmış bu işin aslı nedir nasıl buluyolarİki nükleer güç nereye gidiyoruz
Ben de onu söylüyorum dost, adam suriye ile kıyas yapıyorPakistan nükleer silahların ile orta asyada güç sahibi
Bu kadar büyütmeyin bu çapulcuları hepsi amerikanın tasmalısı otur derse oturur kalk derse kalkar o kadarPakistan ile suriyeyi karşılaştırman bile gülünç
Ya kardeşim sana pakistanı bi araştırmanı öneririmBu kadar büyütmeyin bu çapulcuları hepsi amerikanın tasmalısı otur derse oturur kalk derse kalkar o kadar
Gelmez hemen sınırlarını kapatıp zorunlu askerlik olayına girerler. Sadece zenginleri Avrupa'ya ya da bize gelirler.Bunlar ezelden beri sıkıntılı durumdalar. Savaş demek
HİNDU PAKİ MÜLTECİ GELİYOR demek. Acıyan Allah bize acısın
Kardeşim pakistan kim Allahını seversen ya offfYa kardeşim sana pakistanı bi araştırmanı öneririm
Çok cahilsinKardeşim pakistan kim Allahını seversen ya offf
Üslubun yanlış 2 gün banlısın geldiginde devam etmesin umarım .dÇok cahilsin
Hindistan askerî olarak pakistandan çok daha güçlü biraz araştırın. Nükleer gücü var diye söz sahibi olmuyor. Hindistan'ın nükleer bombaları pakistanin elinde bulundurduklarından çok daha yüksek enerjilidir. Ayrıca ekonomik anlamda da güçlüler, yanlış anlama ama öyle asparagas haberlere muhabbetlere inanmayın. Tabi Pakistan güçsüz bir ülke değil fakat karşısında ki ondan daha kuvvetli.Ya kardeşim sana pakistanı bi araştırmanı öneririm
Gelde cahile anlat kardeşHindistan askerî olarak pakistandan çok daha güçlü biraz araştırın. Nükleer gücü var diye söz sahibi olmuyor. Hindistan'ın nükleer bombaları pakistanin elinde bulundurduklarından çok daha yüksek enerjilidir. Ayrıca ekonomik anlamda da güçlüler, yanlış anlama ama öyle asparagas haberlere muhabbetlere inanmayın. Tabi Pakistan güçsüz bir ülke değil fakat karşısında ki ondan daha kuvvetli.
haha çok güldüm 😄😄 bilgin yoksa fikrin de olmasın.Üslubun yanlış 2 gün banlısın geldiginde devam etmesin umarım .d
Komşu olmaması bişey değiştirmez. Bizim mülteci aşığı gerekirse uçak gönderip hepsini alır getirirKomşu degiliz bro Allahtan gelemezler keşke biri bassa pandoranın kutusunada toptan kurtulsak artık
Çok fark da yokmuş reis nükleer güç olarak Pakistan 6. hindistan 7. sıralama olarakYa kardeşim sana pakistanı bi araştırmanı öneririm
Cidiye alıp baktın mı harbi.dÇok fark da yokmuş reis nükleer güç olarak Pakistan 6. hindistan 7. sıralama olarak
Hocam çok dogru tespit de iç savaş çıkar göze alamazKomşu olmaması bişey değiştirmez. Bizim mülteci aşığı gerekirse uçak gönderip hepsini alır getirir
Chatgbt dayiya sordum öyle diyor Hindistan'ın en büyük gücü de sokak lezzetleriymisCidiye alıp baktın mı harbi.d
Pakistanın yer altında gömülü o kadar nükleer gücü var ki Sırf muhalefet olacağım diye rezil oluyorsunuz. Hindistan kim la. Türkiyenin bile yer altında nükleer kimyasalları var.Çok fark da yokmuş reis nükleer güç olarak Pakistan 6. hindistan 7. sıralama olarak
Beleş olsa yemem kalsın .dChatgbt dayiya sordum öyle diyor Hindistan'ın en büyük gücü de sokak lezzetleriymis