Makina ile akrabasın sen tamam anlaşıldı sende sinemacısınPakistanın yer altında gömülü o kadar nükleer gücü var ki Sırf muhalefet olacağım diye rezil oluyorsunuz. Hindistan kim la. Türkiyenin bile yer altında nükleer kimyasalları var.
Banane kral ben okuduğumu söylüyorum iki ülkenin de a. s beni alakadar etmezPakistanın yer altında gömülü o kadar nükleer gücü var ki Sırf muhalefet olacağım diye rezil oluyorsunuz. Hindistan kim la. Türkiyenin bile yer altında nükleer kimyasalları var.
Çok komiksin, pakistan istesin dünyayı yakar, biraz araştır, işkembeden konuşmaMakina ile akrabasın sen tamam anlaşıldı sende sinemacısın
Bu arada adam doğru söylüyo Pakistan da boru değilMakina ile akrabasın sen tamam anlaşıldı sende sinemacısın
Yav neyi göze alamicak iç savaş çıksa nolur o sarayında rahat rahat yasioHocam çok dogru tespit de iç savaş çıkar göze alamaz
Geldiğinde Pakistan hakkında bilgi sahibi edinmiş olmalisinÜslubun yanlış 2 gün banlısın geldiginde devam etmesin umarım .d
Biraz araştırna yapmanı öneririm sanaKim kimi zekerse zeksin çokta fifi hımına
Yapanın da hımına benmi yaratım yaratan ilgilensin baneBiraz araştırna yapmanı öneririm sana
Asker sayısına göre değil bu işlerHindistan'da asker sayısı 1.45 milyon pakistanda 650 bin bu durumda @AllanSaintMaximin i pakistan cephesine desteğe yollara tayip
Neye göre kardeşim iki ülkeyi de tanımam şimdi araştırdım asker gücü silah gücü deniz savaş gücü nükleer güç hepsinde son verilerde hindistan güçlü görünüyor ne yapacaklar dua ederek mi galip geleceklerYahu ne kadar cahil insan var burada, asker sayısından bahsediyor, yemin ediyorum çok komik 😄😄
Yahu hindistan kim pakistan karşısındaNeye göre kardeşim iki ülkeyi de tanımam şimdi araştırdım asker gücü silah gücü deniz savaş gücü nükleer güç hepsinde son verilerde hindistan güçlü görünüyor ne yapacaklar dua ederek mi galip gelecekler
Tmm kral demekki verilere islenmeyen şeyleri özellikle sana söylemişler haklısınYahu hindistan kim pakistan karşısında