Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hindistan Pakistan

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Ben ölursem zengınlerde olcek ohhh zengınler dusunsun benım hayatım zaten bıtmıs yollayın nukleerlerı

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Pakistanın yer altında gömülü o kadar nükleer gücü var ki Sırf muhalefet olacağım diye rezil oluyorsunuz. Hindistan kim la. Türkiyenin bile yer altında nükleer kimyasalları var.
Makina ile akrabasın sen tamam anlaşıldı sende sinemacısın

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,181
8,171
113
Pakistanın yer altında gömülü o kadar nükleer gücü var ki Sırf muhalefet olacağım diye rezil oluyorsunuz. Hindistan kim la. Türkiyenin bile yer altında nükleer kimyasalları var.
Banane kral ben okuduğumu söylüyorum iki ülkenin de a. s beni alakadar etmez

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Kim kimi zekerse zeksin çokta fifi hımına

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,313
9,710
113
Ben atomu insanlığa hizmet etmek için parçaladım. Onlar bomba yapıp birbirlerini yok ettiler.
Albert Einstein

Adnanvara

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
381
63
3 üncü dünya savaşı başlıyor

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
658
113
Yahu ne kadar cahil insan var burada, asker sayısından bahsediyor, yemin ediyorum çok komik 😄😄

Hsynrs06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,155
282
83
karsilikli olcülü bi sekilde atisir sonra durdurulurlar eger olumune savasirlarsa dunyayi kiyamet bekliyo beyler

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,181
8,171
113
Yahu ne kadar cahil insan var burada, asker sayısından bahsediyor, yemin ediyorum çok komik 😄😄
Neye göre kardeşim iki ülkeyi de tanımam şimdi araştırdım asker gücü silah gücü deniz savaş gücü nükleer güç hepsinde son verilerde hindistan güçlü görünüyor ne yapacaklar dua ederek mi galip gelecekler

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
658
113
Neye göre kardeşim iki ülkeyi de tanımam şimdi araştırdım asker gücü silah gücü deniz savaş gücü nükleer güç hepsinde son verilerde hindistan güçlü görünüyor ne yapacaklar dua ederek mi galip gelecekler
Yahu hindistan kim pakistan karşısında