Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hindistan Pakistan

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
509
113
hocam biraz konu dışıda bişey sorucaktım sana geçenlerde bi konu sen yazmıştın galiba bu x paylaşımından ceza yedim diye dün arkadaşımda ifadeye çağrılmış çekim paylaşımı yaptığı için ve random bilgiler ile hesap açmış bu işin aslı nedir nasıl buluyolar
İp adresinden dostum payasim yapmak ciddi sıkıntı

laff99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
273
90
28
Bu savaş Hindistan’ın uçaklarının düşmesi sebebi ile savaş Kırım olmuş ve bu sinyal kesici birtek bizde var galiba Pakistan’a kullandırılıyor sanırım

dragoncan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
25
28
Hindistanın arkasında israil var her şekilde kazanır

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,170
1,869
113
Reis verdi teknoloji yi pakistana indiriyor aslanlar

em1ngen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
493
198
43
Pakistanın yer altında gömülü o kadar nükleer gücü var ki Sırf muhalefet olacağım diye rezil oluyorsunuz. Hindistan kim la. Türkiyenin bile yer altında nükleer kimyasalları var.
bilader yer altındaysa sen nerden bılıyon aw mit misin sen ha bide pakistan kendını bu kadar savunmaz nesın sen pakıstan mıllıyetcısımı anlamadım :D

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Pakistan 1.40
Hindistan 2.95
Ateşkes ilan ederler 3.10 oran

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
845
293
63
Savaş şart nüfus azalması için bilerek yapılan olaylar boş iş kafa yormayın 😆 dünyayı yönetenler ne derse o olur

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Savaş şart nüfus azalması için bilerek yapılan olaylar boş iş kafa yormayın 😆 dünyayı yönetenler ne derse o olur
Hindistan baya kalabalık milyar nüfusu var yanlış bilmiyorsam öldür öldür bitmez onlar

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,080
2,381
113
Bizene amk siz yarın içecek su yiyecek ekmek derdine düşün amk Pakistanlı ve hintlisinin derdine değil ha olacak senaryo da şu

Çin ve Türkiye destek verir Hindistanlı lar kılını kibirdatamaz

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
526
113
Bizene amk siz yarın içecek su yiyecek ekmek derdine düşün amk Pakistanlı ve hintlisinin derdine değil ha olacak senaryo da şu

Çin ve Türkiye destek verir Hindistanlı lar kılını kibirdatamaz
Bize ne dediğin Pakistan kurtuluş şavaşında uçaklar dolusu yardım gönderen ülkedir.99 depreminde bizi yanlız bırakmayıp yardımımıza koşan ülkedir.hocalı katliyamını unutmayan ermenistanı,İsraili tanımayan ülkedir Pakistan insan bir şey hakkında yorum yaparken önce ölçüp tartması gerekir.

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,080
2,381
113
Bize ne dediğin Pakistan kurtuluş şavaşında uçaklar dolusu yardım gönderen ülkedir.99 depreminde bizi yanlız bırakmayıp yardımımıza koşan ülkedir.hocalı katliyamını unutmayan ermenistanı,İsraili tanımayan ülkedir Pakistan insan bir şey hakkında yorum yaparken önce ölçüp tartması gerekir.
Ok