- 4,848
- 2,863
- 113
Olgunlaşmış meyvenin tadına ilk ben bakmalıyım deyip kızına tecavüz eden babalar da mı değerli. Böyle konuştuğuna göre sen iyi aileye denk gelmişsin fakat kesinlikle her anne baba değerli falan değilBence her aile değerlidir
Olgunlaşmış meyvenin tadına ilk ben bakmalıyım deyip kızına tecavüz eden babalar da mı değerli. Böyle konuştuğuna göre sen iyi aileye denk gelmişsin fakat kesinlikle her anne baba değerli falan değilBence her aile değerlidir
Burada haklısın tecavüz konusunda yazmamış para için yazmışOlgunlaşmış meyvenin tadına ilk ben bakmalıyım deyip kızına tecavüz eden babalar da mı değerli. Böyle konuştuğuna göre sen iyi aileye denk gelmişsin fakat kesinlikle her anne baba değerli falan değil
Türkiye'de genelde evlilikler olması gerektiği için yapılır. Çocuk ta olması gerektiği için yapılır. Hep dış baskılardan dolayı. Böyle olunca da o çocuklar sevgisiz büyür. Sevgisiz büyüyen çocuk ta ileride pek te toplumun hayrına birşeyler yapmaz. Aslında sevgisiz büyütülen çocuklar sadece anasını babasını değil bütün toplumu ilgilendiriyor. Yarın öbür gün gelir senden 10 lira ister, vermeyince de sustalıyı sırtından saplarBurada haklısın tecavüz konusunda yazmamış para için yazmış
Borç tefeciyeymisicra borcu olan hapse girmez bence
diyecek birşey yokArkadaşlar yorum yapmanıza bile lüzum yok, tanıdığım insanlara bu durumları paylaşmayı da sevmem. O yüzden içimi dökeceğim buraya. Çalışıp biriktirdigim param vardı, 15 güne de nişanım var, kız Mardinli olduğu için yuzuktur hediyeliktir vs bilen bilir, tam birikimim yeterli kadardı ve ne oldu biliyor musunuz, babamın icra çıktı ve hapislik duruma kadar geldi. Yüzük 3 yüzük paramı buna ödedik. Ablama vermiştim biriktirsin diye. Ama havadan gelen bir borca tüm para gitti. Yani demek istediğim her aile iyi degildir, şuan 50 bine muhtac oldum. Allah belami versin. Aileye beddua etmicem.
3 ay yatsaydi en fazla bişey olmazdı hapishane iyidir bazen insana bı aydınlanma gelir çıkarsın kapıdan kilitler açıldığı an yine aynı kişilik bişey değişmez yaniArkadaşlar yorum yapmanıza bile lüzum yok, tanıdığım insanlara bu durumları paylaşmayı da sevmem. O yüzden içimi dökeceğim buraya. Çalışıp biriktirdigim param vardı, 15 güne de nişanım var, kız Mardinli olduğu için yuzuktur hediyeliktir vs bilen bilir, tam birikimim yeterli kadardı ve ne oldu biliyor musunuz, babamın icra çıktı ve hapislik duruma kadar geldi. Yüzük 3 yüzük paramı buna ödedik. Ablama vermiştim biriktirsin diye. Ama havadan gelen bir borca tüm para gitti. Yani demek istediğim her aile iyi degildir, şuan 50 bine muhtac oldum. Allah belami versin. Aileye beddua etmicem.
İyi aile var kötü aile var arkadaş ters aileye geldiği için her aile iyi değildir diyoor demiyo ailem bana yanlış yaptı benden habersiz senin dediğin gibi her aile kötü değil dirBence her aile değerlidir
Evet benim matbetin Tg bonusu ile yapmıştımBu senmisin kanka?Ekli dosyayı görüntüle 873306
geçmiş olsun dost yine de allah aileni başından eksik etmesinArkadaşlar yorum yapmanıza bile lüzum yok, tanıdığım insanlara bu durumları paylaşmayı da sevmem. O yüzden içimi dökeceğim buraya. Çalışıp biriktirdigim param vardı, 15 güne de nişanım var, kız Mardinli olduğu için yuzuktur hediyeliktir vs bilen bilir, tam birikimim yeterli kadardı ve ne oldu biliyor musunuz, babamın icra çıktı ve hapislik duruma kadar geldi. Yüzük 3 yüzük paramı buna ödedik. Ablama vermiştim biriktirsin diye. Ama havadan gelen bir borca tüm para gitti. Yani demek istediğim her aile iyi degildir, şuan 50 bine muhtac oldum. Allah belami versin. Aileye beddua etmicem.
50 tamam az değilBeyler ben babamın borcunu ilk defa odemiyorum bilginiz olsun da, 50 k deyip gecmissiniz. Sabiri vardır insanların taştı.
Adamın haklı olduğu noktalar var yaşamayan bilemez boş yapmayınBu yaşa kadar seni sağ salim getirmiş ailene karşı 50 bin lira ailenin borcunu ödedin diye girdiği triplere bak. Daha aile kavramı nedir onu kavrayamamışsın birde evlenmeye kalkıyorsun. 2 seneye sen eşin ailesine gizlicene para yardımı yaptı diye kavga eder eşini falan öldürürsün bu kafayla sakın evleneyim deme.
Yazıları okuduguna emin misin kardeşim sen, 50 de takılıp kalmış çoğunuz. Bunlar artık duvar ore ore olanlar. Tabi ki 50 sadece gitse bişey olmaz. Para kazanılır tamam da, hasta oldu ciğerlerim tozlu işten falan. Kolay kazanılmıyor ve gün alınmış ciddi bi durum varken.Bu yaşa kadar seni sağ salim getirmiş ailene karşı 50 bin lira ailenin borcunu ödedin diye girdiği triplere bak. Daha aile kavramı nedir onu kavrayamamışsın birde evlenmeye kalkıyorsun. 2 seneye sen eşin ailesine gizlicene para yardımı yaptı diye kavga eder eşini falan öldürürsün bu kafayla sakın evleneyim deme.
Yok akraba evliliği idi amcamın torunu ile evlendimkim kızının evleneceği adamın babasına kızı evlensin diye kredi çeker bu dünyada ,babanla kayınpederin 40 yıllık dost muhtemelen
MıraaaaaddddBurada haklısın tecavüz konusunda yazmamış para için yazmış