http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Her Aile İyi Değildir

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,845
25,798
113
Olgunlaşmış meyvenin tadına ilk ben bakmalıyım deyip kızına tecavüz eden babalar da mı değerli. Böyle konuştuğuna göre sen iyi aileye denk gelmişsin fakat kesinlikle her anne baba değerli falan değil
Burada haklısın tecavüz konusunda yazmamış para için yazmış

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,848
2,864
113
Burada haklısın tecavüz konusunda yazmamış para için yazmış
Türkiye'de genelde evlilikler olması gerektiği için yapılır. Çocuk ta olması gerektiği için yapılır. Hep dış baskılardan dolayı. Böyle olunca da o çocuklar sevgisiz büyür. Sevgisiz büyüyen çocuk ta ileride pek te toplumun hayrına birşeyler yapmaz. Aslında sevgisiz büyütülen çocuklar sadece anasını babasını değil bütün toplumu ilgilendiriyor. Yarın öbür gün gelir senden 10 lira ister, vermeyince de sustalıyı sırtından saplar

O yüzden Almanya gibi ülkelerde iyi yetiştirilmeyen ve fiziki, psikolojik zorbalığa maruz kalan çocuklar ebeveynlerinden alınır ve devlet o çocuklara kendisi bakar. Çünkü o çocuğu orada bıraksalar yarın öbür gün topluma zarar verebileceğini bilirler. Bunlar toplumsal sorunlar

Son düzenleme:

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
247
43
Arkadaşlar yorum yapmanıza bile lüzum yok, tanıdığım insanlara bu durumları paylaşmayı da sevmem. O yüzden içimi dökeceğim buraya. Çalışıp biriktirdigim param vardı, 15 güne de nişanım var, kız Mardinli olduğu için yuzuktur hediyeliktir vs bilen bilir, tam birikimim yeterli kadardı ve ne oldu biliyor musunuz, babamın icra çıktı ve hapislik duruma kadar geldi. Yüzük 3 yüzük paramı buna ödedik. Ablama vermiştim biriktirsin diye. Ama havadan gelen bir borca tüm para gitti. Yani demek istediğim her aile iyi degildir, şuan 50 bine muhtac oldum. Allah belami versin. Aileye beddua etmicem.
diyecek birşey yok

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,776
558
113
Arkadaşlar yorum yapmanıza bile lüzum yok, tanıdığım insanlara bu durumları paylaşmayı da sevmem. O yüzden içimi dökeceğim buraya. Çalışıp biriktirdigim param vardı, 15 güne de nişanım var, kız Mardinli olduğu için yuzuktur hediyeliktir vs bilen bilir, tam birikimim yeterli kadardı ve ne oldu biliyor musunuz, babamın icra çıktı ve hapislik duruma kadar geldi. Yüzük 3 yüzük paramı buna ödedik. Ablama vermiştim biriktirsin diye. Ama havadan gelen bir borca tüm para gitti. Yani demek istediğim her aile iyi degildir, şuan 50 bine muhtac oldum. Allah belami versin. Aileye beddua etmicem.
3 ay yatsaydi en fazla bişey olmazdı hapishane iyidir bazen insana bı aydınlanma gelir çıkarsın kapıdan kilitler açıldığı an yine aynı kişilik bişey değişmez yani

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,578
1,237
113
Anne baba için bırak 50k yı varın yoğun gitsin onlar başında olsun. Bu dediğimi belki yıllar sonra anlayacaksın ama illa ki anlayacaksın. Anasını babasını kaybetmiş binlerce insan emin ol tüm malvarlığını feda edip yeter ki geri gelsinler der ama giden gelmez. 50k dediğin parayı illaki yerine koyarsın ama onların yokluğunun yerine koyabileceğin ikinci şansın olmayacak

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
1,070
113
Beyler ben babamın borcunu ilk defa odemiyorum bilginiz olsun da, 50 k deyip gecmissiniz. Sabiri vardır insanların taştı.

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,696
4,528
113
geçmiş olsun dost yine de allah aileni başından eksik etmesin

dost33200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,541
739
113
Arkadaş haklı
Bizimkiler sitres ve üzüntüden beni crohn hastası yaptı.3 günde bir anca çorba içebiliyorum.ölü gibi yaşıyorum.para lafını duyunca çiçek açıyorlar.o zaman oğul oluyorum
İkiside emekli,evi babamın üstüne yaptım 4 senedir iade etmiyor. Hemde dolandırdılar düşünün bu aileyi. Ne yaparsınız ? Gelde sağlıklı ol.

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,536
2,538
113
Bu yaşa kadar seni sağ salim getirmiş ailene karşı 50 bin lira ailenin borcunu ödedin diye girdiği triplere bak. Daha aile kavramı nedir onu kavrayamamışsın birde evlenmeye kalkıyorsun. 2 seneye sen eşin ailesine gizlicene para yardımı yaptı diye kavga eder eşini falan öldürürsün bu kafayla sakın evleneyim deme.

dost33200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,541
739
113
Bu yaşa kadar seni sağ salim getirmiş ailene karşı 50 bin lira ailenin borcunu ödedin diye girdiği triplere bak. Daha aile kavramı nedir onu kavrayamamışsın birde evlenmeye kalkıyorsun. 2 seneye sen eşin ailesine gizlicene para yardımı yaptı diye kavga eder eşini falan öldürürsün bu kafayla sakın evleneyim deme.
Adamın haklı olduğu noktalar var yaşamayan bilemez boş yapmayın

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
1,070
113
Yazıları okuduguna emin misin kardeşim sen, 50 de takılıp kalmış çoğunuz. Bunlar artık duvar ore ore olanlar. Tabi ki 50 sadece gitse bişey olmaz. Para kazanılır tamam da, hasta oldu ciğerlerim tozlu işten falan. Kolay kazanılmıyor ve gün alınmış ciddi bi durum varken.

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,402
2,970
113
Baban kardeşim baban keşke babam hayatta olsaydı 100 bin borcunu ödeseydim.