http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Her Aile İyi Değildir

zatara3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
140
28
28
Ben başıma gelen ser diye görülebilecek olayların zamanla hayra donustugunu deneyimledim hayatimda, kız meselelerinde de boyle oldu.

Burda hayir olabilir, mardinli genc kizlari hatta mardinlileri taniyan biri olarak bunu yaziyorum. Kesinlikle geyik girgir muhabbet konusunda on numara insanlar ama mesele para olunca tablo inanilmaz değiştiği gibi hele ki konu mardinli kizlarsa mardinli değilseniz anlayamazsiniz uzak durmalisiniz.

Yani beni sahsen hasta edecek boyuta getirmisti bir tanesi. Kaldı ki " mardinde yar seven verem olur " diye nefis bir sarki bile var. Sarkiyi hayatimda yaşadım diyebilirim.

Şunu dusunme, birbirimizi seviyorduk, anlasiyorduk falan. Mardinli degilsen anlasamazsin. Yani burdan mardinlilerle ilgili olumsuz bir yargı cikmasin, dunyaya bakış acilari çok farkli, kınacak elestirecrk bir yerden bakmadim hic ama mardinli degilsen bir mardinli genc kizla anlasamazsin.

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
492
83
Arkadaşlar yorum yapmanıza bile lüzum yok, tanıdığım insanlara bu durumları paylaşmayı da sevmem. O yüzden içimi dökeceğim buraya. Çalışıp biriktirdigim param vardı, 15 güne de nişanım var, kız Mardinli olduğu için yuzuktur hediyeliktir vs bilen bilir, tam birikimim yeterli kadardı ve ne oldu biliyor musunuz, babamın icra çıktı ve hapislik duruma kadar geldi. Yüzük 3 yüzük paramı buna ödedik. Ablama vermiştim biriktirsin diye. Ama havadan gelen bir borca tüm para gitti. Yani demek istediğim her aile iyi degildir, şuan 50 bine muhtac oldum. Allah belami versin. Aileye beddua etmicem.
Dostum ben de konuyu çok uzatmadan bir iki şey söylemek isterim. Aileni tanımayız verdiğin çok kısıtlı bilgilere dayanarak yorum yapabiliriz sadece.
Her aile gerçekten iyi olmayabilir. Ancak senin ailenin şu durumda yaptığına bakarak kötü demek bence haksızlık olur. Sonuçta bu meselenin duyulmaması için yapabilecekleri en hızlı çözüme gitmiş gibiler. Bu senin için bir tecrübe olmuş olur. Biraz maddi zarara uğramış olabilirsin. Yaptıkları hata olabilir. Ama kötülük bu çok farklı birşey. Oturun konuşun birbirinizi anlamaya çalışın geçmiş olsun

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,328
3,704
113
Arkadaşlar yorum yapmanıza bile lüzum yok, tanıdığım insanlara bu durumları paylaşmayı da sevmem. O yüzden içimi dökeceğim buraya. Çalışıp biriktirdigim param vardı, 15 güne de nişanım var, kız Mardinli olduğu için yuzuktur hediyeliktir vs bilen bilir, tam birikimim yeterli kadardı ve ne oldu biliyor musunuz, babamın icra çıktı ve hapislik duruma kadar geldi. Yüzük 3 yüzük paramı buna ödedik. Ablama vermiştim biriktirsin diye. Ama havadan gelen bir borca tüm para gitti. Yani demek istediğim her aile iyi degildir, şuan 50 bine muhtac oldum. Allah belami versin. Aileye beddua etmicem.
Doğduğun ev kaderin olmaz, umarım.

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
492
83
Arkadaşlar , yangına körükle gitmeyiniz. Arkadaşı ailesine karşı doldurmak yerine daha yapıcı yorumlar yapmanızı tavsiye ederim. Yaşlar kaç bilemiyoruz ama hayatboyu insanın fikirleri çok defa değişebiliyor. Her zaman temkinli olmak iyidir. İyi forumlar