- 1,104
- 447
- 83
Senin paran bro. Benim diyecek bir şeyim yok.Damp istemiyorsan hakan170 atılsın
Felix kusura bakmasın ilk günden beri iki konuda dağıtımda haksızlık yaptığı gördüm
Senin paran bro. Benim diyecek bir şeyim yok.Damp istemiyorsan hakan170 atılsın
Felix kusura bakmasın ilk günden beri iki konuda dağıtımda haksızlık yaptığı gördüm
Bende alırım sorun yokDamp istemiyorsan hakan170 atılsın
Yani bir dahakine ihtiyacın olduğunda dağıtıma denk gelirsek sözüm olsun hakana atılırsa iyi onu hakkını yediler birde yapar die biri vardı onuda dışladılarSenin paran bro. Benim diyecek bir şeyim yok.
Düşüncen için teşekkür ederimYani bir dahakine ihtiyacın olduğunda dağıtıma denk gelirsek sözüm olsun hakana atılırsa iyi onu hakkını yediler birde yapar die biri vardı onuda dışladılar
Ne cekilisiÇekiliş paramızı yedin mi dost
Sağlık olsun dostNe cekilisi
Dostum ben kimseyi tanımam şurda 5-10 konu dolaştım iki konudada 2 kişiye haksızlık yapıldığını düşündüm olay bu arkasında neler oldu bilemem@Hayroo haksızlık yoktu dedigin kişillere fazlası yararım dokundu kendini dm yırtmana gerek yoktu gelseydi bile yazman yeterliydi iade ederdim konuyu bilmeden zıplaman hos olmadı
hakanın hakkını yedirmeyizYani bir dahakine ihtiyacın olduğunda dağıtıma denk gelirsek sözüm olsun hakana atılırsa iyi onu hakkını yediler birde yapar die biri vardı onuda dışladılar
dostum parasında hiç olmadık burda keyfi roll atıyoruz zaten ama olayı bilmeden haksızlık dersen benim adıma ozaman olayı bilmeden yorum yapmıs olursun buna dikkat et dostum kimseye haksızlık edecek insan degilim o haksızlık yaptıgımı söyledigin insana sor bakalım neler yaptım ben ne risk aldım onun icin saygısızlıgın luzumu yokDostum ben kimseyi tanımam şurda 5-10 konu dolaştım iki konudada 2 kişiye haksızlık yapıldığını düşündüm olay bu arkasında neler oldu bilemem
Dostum sende bana olumlu yaklaşmıştın konuda farketseydim eklerdim kısmet başka zamana dielim
Ben konuda değildim reis, nerede olumlu yaklaşmışım o ilginç 🤣Dostum sende bana olumlu yaklaşmıştın konuda farketseydim eklerdim kısmet başka zamana dielim
gönlünü alırım bi ara onunKuzenler kavgalı mısınız la
Ödül değil saygısızlık maygısızlık işin sonu tartışmaya gider diye bi büyük olarak sizi sakinleştirdim diyelim 🤣kuzen bana neden ödül verilmedi mi dedim ?
ben tartısmam ki bilgilendirdim onuÖdül değil saygısızlık maygısızlık işin sonu tartışmaya gider diye bi büyük olarak sizi sakinleştirdim diyelim 🤣
Rolüne geldim ilk takip eden bendim dedin mesajını geliştir 500 altına ödül veremem dedinBen konuda değildim reis, nerede olumlu yaklaşmışım o ilginç 🤣