http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling heineken00 / Kasa 5k Hedef 20-25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,772
1,637
113
@Hayroo haksızlık yoktu dedigin kişillere fazlası yararım dokundu kendini dm yırtmana gerek yoktu gelseydi bile yazman yeterliydi iade ederdim konuyu bilmeden zıplaman hos olmadı

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
@Hayroo haksızlık yoktu dedigin kişillere fazlası yararım dokundu kendini dm yırtmana gerek yoktu gelseydi bile yazman yeterliydi iade ederdim konuyu bilmeden zıplaman hos olmadı
Dostum ben kimseyi tanımam şurda 5-10 konu dolaştım iki konudada 2 kişiye haksızlık yapıldığını düşündüm olay bu arkasında neler oldu bilemem

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Uzatmaya gerek yok adam kime isterse ona ödül atıp geçmiş, yarın gene başka konularda denk düşersiniz.
Kalp kırmayın hayro da yeni yeni alışıyo tanıyo forumu
Bu konu artık kitlense olacak gibi reisler @Shellac @Daimon

joafelix

Portekizli KAKA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,772
1,637
113
Dostum ben kimseyi tanımam şurda 5-10 konu dolaştım iki konudada 2 kişiye haksızlık yapıldığını düşündüm olay bu arkasında neler oldu bilemem
dostum parasında hiç olmadık burda keyfi roll atıyoruz zaten ama olayı bilmeden haksızlık dersen benim adıma ozaman olayı bilmeden yorum yapmıs olursun buna dikkat et dostum kimseye haksızlık edecek insan degilim o haksızlık yaptıgımı söyledigin insana sor bakalım neler yaptım ben ne risk aldım onun icin saygısızlıgın luzumu yok

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Uzatmaya gerek yok adam kime isterse ona ödül atıp geçmiş, yarın gene başka konularda denk düşersiniz.
Kalp kırmayın hayro da yeni yeni alışıyo tanıyo forumu
Bu konu artık kitlense olacak gibi reisler @Shellac @Daimon
Dostum sende bana olumlu yaklaşmıştın konuda farketseydim eklerdim kısmet başka zamana dielim

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Ben konuda değildim reis, nerede olumlu yaklaşmışım o ilginç 🤣
Rolüne geldim ilk takip eden bendim dedin mesajını geliştir 500 altına ödül veremem dedin
Ötekiler bizi fark etmedi bile rolünde hoş bizde burda yeni olabiliriz ama başka geçmişimiz var başka yerlerde 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...