- 28,723
- 15,588
- 113
HelalSağol bro da eğer kabul edersen benim payımı joao felix e atsınlar ben keyfine takipledim. @joafelix
HelalSağol bro da eğer kabul edersen benim payımı joao felix e atsınlar ben keyfine takipledim. @joafelix
inceliği kesSağol bro da eğer kabul edersen benim payımı joao felix e atsınlar ben keyfine takipledim. @joafelix
Aynen dost helal sen biliyonSenin futbolcu olduğunu bilen yok kral![]()
ZenginSağol bro da eğer kabul edersen benim payımı joao felix e atsınlar ben keyfine takipledim. @joafelix
Vardır bı hayır yatarsada canımız sağolsun bonus bakiyesi zaten beLakersta doncic sakatmis la o mac sikinti dün oynuyodu ak maci izledim sona kadar vardi
Sektör nankör dost 2 dk da enilte diye hesap açıp alırlar parayı özelden teşekkürlerEnilte ile dampada güzellik olsun 250 şerde onlara yollayalım bitirelim
Ayni hareketi senden bekledim be kral bana hahahahahahahaZengin
Zenginlikle alakası yok bro gece gece kesin batırırım durduk yere rahatımı bozar strese girerimZengin
20 liraya cips kola çekirdek çikolata yapılıyordu o kadar büyük paraydı.Sektör nankör dost 2 dk da enilte diye hesap açıp alırlar parayı özelden teşekkürler
Bir ara hiç unutmam 5 sene önce adam böyle konuya papara yaz demiş bana hem benim hem adamın mesajı alıntılamıs birlikte adamın kafayı karıştırsın diye
biride paparasını yazmış aldı parayı gitti ben görene kadar o zamanlar 20 liraya 20 kişiye silah çekiliyordu 50 dolar 1 liraydı
Ben fak fakirim bu ara dost sen ver maas yatnca atarim puhahshaAyni hareketi senden bekledim be kral bana hahahahahahaha
Şimdi butra devamını getirir 3 adımda uçak alırız dostZenginlikle alakası yok bro gece gece kesin batırırım durduk yere rahatımı bozar strese girerim![]()
3 paket parlament geliyordu20 liraya cips kola çekirdek çikolata yapılıyordu o kadar büyük paraydı.
Hay senin ben unutmuştum ne güzel abi ya hahahahahahhaBen fak fakirim bu ara dost sen ver maas yatnca atarim puhahsha
Dm en kapali sen simdiden toplu dm aç kral isimleri biliyon zatenAynen dost helal sen biliyon![]()
Artık bi roll aç la senin rollü takip etmesi keyifliBen fak fakirim bu ara dost sen ver maas yatnca atarim puhahsha
Aynen hayirlisi bol sans tekrardanVardır bı hayır yatarsada canımız sağolsun bonus bakiyesi zaten be
Geldimi riyaller sinannDm en kapali sen simdiden toplu dm aç kral isimleri biliyon zaten
ActirArtık bi roll aç la senin rollü takip etmesi keyifli
sagol dost neden hep böylesin hahahaSağol bro da eğer kabul edersen benim payımı joao felix e atsınlar ben keyfine takipledim. @joafelix
Crkim gelinve gelecek siz açin gggGeldimi riyaller sinann