- 18,515
- 16,838
- 113
Bende 5 kuruş yok 🤣
Bende 5 kuruş yok 🤣
Tehlikeli adamsın Sinan hep derimm hahahahahCrkim gelinve gelecek siz açin ggg
20 lira borç olarak alınıyordu dost arkasıda aranıyordu 10 lira verdim sen 10 Liralık adamsın diyemiyordun 10 lira büyük paraydı 7 liraya dişsiz sakso çekiyordu bizim mahallede 60lık abla20 liraya cips kola çekirdek çikolata yapılıyordu o kadar büyük paraydı.
Gündüz olsa anında alırım dasagol dost neden hep böylesin hahaha
Bende de olmayinca acmiyozBende 5 kuruş yok 🤣
Çekiliş paramızı yedin mi dostBen fak fakirim bu ara dost sen ver maas yatnca atarim puhahsha
Düzgün kasa olunca forumda açmıyoz ki siteye 2K atıp bi kupon yapıyoz 🤣Bende de olmayinca acmiyozduzgun kasa olmadi mi da kazanilmaz
Geç mi kaldık kardeşim 40 lira kayıp bonusuyla kombine yapıyorduk muhahahBende de olmayinca acmiyozduzgun kasa olmadi mi da kazanilmaz
Geldik gene bizim saatlere dişsizler çıkar birazdan sahayaGeç mi kaldık kardeşim 40 lira kayıp bonusuyla kombine yapıyorduk muhahah
Ak Hakan hesap sormaya basladı artık 🤣Ne oluyor burda
Kesene bereket dostMuro 800
Butrageno 800
Eniste 250
Damp 250
3000 attim sinan yollar masraflar sinanda
900 sinan yazmayı unutmuşsun dostMuro 800
Butrageno 800
Eniste 250
Damp 250
3000 attim sinan yollar masraflar sinanda
Onlar sabah 5te başlıyor egecimGeldik gene bizim saatlere dişsizler çıkar birazdan sahaya
Biraz matematiği olana bırakmış işte dost, helal olsun adama valla ben geçen rollde ödül vermediydim 30 mesajı var diye 🤣900 sinan yazmayı unutmuşsun dost
Damp istemiyorsan hakan170 atılsınSağol bro da eğer kabul edersen benim payımı joao felix e atsınlar ben keyfine takipledim. @joafelix
ikiimize yararGündüz olsa anında alırım dagece gelen paradan bana hayır gelmiyor belki senin işine yarar.