- 30
- 7
- 8
Kanka işte 3 kişi kıyak yapmış sana diğerleri 250 dedin 21k dan 15 i 250 lik olsa 60 kişi yapar o kadar adam yok forumda matematik mühendisliği 3.sınıf terk benimKomun içinde işte gece sen yine vardın alanlarda
Yes be adamsın hayrettin saolSon liste bu arkadaslara 200 tl şans verebilirim
Hakan
Tekel
Metin
Gannis
Kasima
Ege
Machine
Blackpearl
Wasil
Tamam 😅🤣🤣Beni de al![]()
O almazsa sen al evde kalıcam yoksaTamam 😅🤣🤣
Kesene bereket@butragueno @sinansrml63 gelince dağıtılır
Kesene bereket@butragueno @sinansrml63 gelince dağıtılır
Benide al diye üç kez yazdım ve kralSon liste bu arkadaslara 200 tl şans verebilirim
Hakan
Tekel
Metin
Gannis
Kasima
Ege
Machine
Blackpearl
Wasil
Beni nerden taniyon hayrettinTerim
Pikaçu
Joe
Butra
Abuzer
Clapso
Enişte
Hayat
Allanmaxim
Drogrba
Aslan payı bu dostlarda
Saol eskı kankam PTT lıgı listesindeyizSon liste bu arkadaslara 200 tl şans verebilirim
Hakan
Tekel
Metin
Gannis
Kasima
Ege
Machine
Blackpearl
Wasil
Dostum gece 3 dağımadımmıKanka işte 3 kişi kıyak yapmış sana diğerleri 250 dedin 21k dan 15 i 250 lik olsa 60 kişi yapar o kadar adam yok forumda matematik mühendisliği 3.sınıf terk benim
Tamam Hollanda'dayız diye o kadar da değil hocam 🤣🤣🤣O almazsa sen al evde kalıcam yoksa![]()
6 günlük üyesin ama herkesi tanıyorsun helal dostDostum gece 3 dağımadımmı
Bu konun ilkinde 13200
Şimdide 6+2 8
Total 24 olmuş hatta isim isim yazayimmi yani
Yaz kanka işin yoksa sana zahmetDostum gece 3 dağımadımmı
Bu konun ilkinde 13200
Şimdide 6+2 8
Söylemeyecektim ama mecbur kaldım. Dostum liste dışı sadece bana sabah 2 k attı, belki liste dışı başka attığı olmuşturKanka işte 3 kişi kıyak yapmış sana diğerleri 250 dedin 21k dan 15 i 250 lik olsa 60 kişi yapar o kadar adam yok forumda matematik mühendisliği 3.sınıf terk benim
HahahhahhaaTamam Hollanda'dayız diye o kadar da değil hocam 🤣🤣🤣
Dm atmayı dusunuyormusnDostum gece 3 dağımadımmı
Bu konun ilkinde 13200
Şimdide 6+2 8
Dostum bırak ya sana atılanın lafı olmaz ayıp vallaSöylemeyecektim ama mecbur kaldım. Dostum liste dışı sadece bana sabah 2 k attı, belki liste dışı başka attığı olmuştur