- 16,188
- 5,984
- 113
Boşver sıkma canını senBoşver yine sıkıntılı işlere düştük bir girdim foruma 10 tane etiket
Boşver sıkma canını senBoşver yine sıkıntılı işlere düştük bir girdim foruma 10 tane etiket
oyle harbıden bende ondan yenı geldım buralara aktıf bura bayaNapalım yan taraf ölü muhabbet burda gırla 😅😅 konunun biri kapanıyor öbürü açılıyor
Güzel uzattın konuyu mehmet sımsek mısnOnu diyorum bende işte tanıdığı adamlara 2k 1k atıp burda söylemek olmaz o senin kendi dostun tanımadığı adam 200 250 zaten o kadar adamda 50kişi 1250 yapıyor 50 kişi nereye attıldı ben onu anlamadım gerek yok böyle şeylere
Sıkıntı yapma kardeş kimseye hesap vermek zorunda değilsin dağıtım miktarını ben hesapladım tam dediğin tutar çıkıyor kesene bereketDostum bırak ya sana atılanın lafı olmaz ayıp valla
İki gözümün çiçeği ya 😍Sıkıntı yapma kardeş kimseye hesap vermek zorunda değilsin dağıtım miktarını ben hesapladım tam dediğin tutar çıkıyor kesene bereket
Çukraoyle harbıden bende ondan yenı geldım buralara aktıf bura baya
Adam bize 500 demiş yanlışın anlamadın inşallah yorumumu hayro kardeşim fterimin tertip ben 88/2 Sivas topçu birliğindenOnu diyorum bende işte tanıdığı adamlara 2k 1k atıp burda söylemek olmaz o senin kendi dostun tanımadığı adam 200 250 zaten o kadar adamda 50kişi 1250 yapıyor 50 kişi nereye attıldı ben onu anlamadım gerek yok böyle şeylere
50 x 200 10k yapar eniste kim vercek bunun hesabiniOnu diyorum bende işte tanıdığı adamlara 2k 1k atıp burda söylemek olmaz o senin kendi dostun tanımadığı adam 200 250 zaten o kadar adamda 50kişi 1250 yapıyor 50 kişi nereye attıldı ben onu anlamadım gerek yok böyle şeylere
Urgan alıp gelecek dediler sevindim seni görünceSıkıntı yapma kardeş kimseye hesap vermek zorunda değilsin dağıtım miktarını ben hesapladım tam dediğin tutar çıkıyor kesene bereket
salih senmısın aslanım
Gunaydin@butragueno @Calypso13 gelirse onlarıda halladeriz senin üzerinden
Puajahahahhaahahahasalih senmısın aslanım
Tek kelimeden anlıyor aq 😀salih senmısın aslanım
Allah razı olsun dostumUrgan alıp gelecek dediler sevindim seni görünce
İbanı yazalım sen ver ziya kardeşim50 x 200 10k yapar eniste kim vercek bunun hesabini
sihirli kelimemiz oTek kelimeden anlıyor aq 😀
Baskan dm lere mudahele etmis eniste yokss biliyonİbanı yazalım sen ver ziya kardeşim
Ferdi kardeşim bunlar seni daha tanımamış Ferdi 2 eli kanda olsa borcunu öder bunu herkes bilirAllah razı olsun dostum
Ferdi kardeşim bunlar seni daha tanımamış Ferdi 2 eli kanda olsa borcunu öder bunu herkes bilir
[/QUOTE illa iki eli kanda olmasi gerekiyo yani