- 22,539
- 11,665
- 113
Bir daha bana etiket yaparsan senin kemiklerini kırarım@ferdikadıoğlu da iyi dağıtım yapar 10k kazanırsa 10k milletten ister
Bir daha bana etiket yaparsan senin kemiklerini kırarım@ferdikadıoğlu da iyi dağıtım yapar 10k kazanırsa 10k milletten ister
Hoşgeldin gülümBir daha bana etiket yaparsan senin kemiklerini kırarım
Söylemeyecektim ama tutamadım kendimi artık dostumDostum bırak ya sana atılanın lafı olmaz ayıp valla
Niye hesap verme gereği duyuyorsunuz ki 😅 gereksizDostum bırak ya sana atılanın lafı olmaz ayıp valla
Dost bu sefer benide alırmisin listeyeKomun içinde işte gece sen yine vardın alanlarda
Pay istemiyorum dağıtım yapayimmi arkadaşlar beklemesin istersenDostum bırak ya sana atılanın lafı olmaz ayıp valla
aa reis sende mı buradasınNiye hesap verme gereği duyuyorsunuz ki 😅 gereksiz
Hiç hoş gelmedimHoşgeldin gülüm
Knk bune sinirBir daha bana etiket yaparsan senin kemiklerini kırarım
Neden aşkım kim üzdü seni devlet memuru olmuşsun niye mutsuzsunHiç hoş gelmedim
Dağıtalım dost kimse beklemesin hallederizDostum bırak ya sana atılanın lafı olmaz ayıp valla
İdolüm olmaya başladın dikkat etYaz kanka işin yoksa sana zahmet
Boşver yine sıkıntılı işlere düştük bir girdim foruma 10 tane etiketKnk bune sinir
Dost listede yer varmıKomun içinde işte gece sen yine vardın alanlarda
Kankam ben dağıtırım güzelce kardeş payıDostum bırak ya sana atılanın lafı olmaz ayıp valla
Napalım yan taraf ölü muhabbet burda gırla 😅😅 konunun biri kapanıyor öbürü açılıyoraa reis sende mı buradasın![]()
Onu diyorum bende işte tanıdığı adamlara 2k 1k atıp burda söylemek olmaz o senin kendi dostun tanımadığı adam 200 250 zaten o kadar adamda 50kişi 1250 yapıyor 50 kişi nereye attıldı ben onu anlamadım gerek yok böyle şeylereSöylemeyecektim ama mecbur kaldım. Dostum liste dışı sadece bana sabah 2 k attı, belki liste dışı başka attığı olmuştur