- 32,416
- 32,855
- 113
Yasi daha neki yavaş yavaş üstüne kata kata ilerlerBencil adam uzun süre yaşayamaz
Yasi daha neki yavaş yavaş üstüne kata kata ilerlerBencil adam uzun süre yaşayamaz
Seni soledim bro ganiccusu soledim nortje soledim siz olunca paylasiyosunuzHak ettiysem eyvallah 🤣
Etkilnlik açanlari seçiyor dedin ya bende para olmadan etkinlik açılmıyor diyorumAnlamadım bro
Duygulandım awk ilk defa birisi benim hayrıma benden habersiz bir şey yapmış şu anı telefonumda not alıyorumSeni soledim bro ganiccusu soledim nortje soledim siz olunca paylasiyosunuz
Ben öyle takılıyom dost iş durgun biraz haftasonu ondan 🌼Seni soledim bro ganiccusu soledim nortje soledim siz olunca paylasiyosunuz
Ss alDuygulandım awk ilk defa birisi benim hayrıma benden habersiz bir şey yapmış şu anı telefonumda not alıyorum
Ben sürekli nba oyuncu bahsi aciyordum en son o konuda ban yedim açmadım ondan sonraSeni soledim bro ganiccusu soledim nortje soledim siz olunca paylasiyosunuz
Bizde söyle be bro bizde aciyorduk roll forumdaSeni soledim bro ganiccusu soledim nortje soledim siz olunca paylasiyosunuz
Senide soledim la sende aciyodun.kimi seçer bn bilmemEtkilnlik açanlari seçiyor dedin ya bende para olmadan etkinlik açılmıyor diyorum
Kendi parasıyla aşanlar için geçerli bu etkinlikten alıp açanlar sayılmszEtkilnlik açanlari seçiyor dedin ya bende para olmadan etkinlik açılmıyor diyorum
Seni solemedim valla senin etkinliğini görmedim sordu ben gördüğümü soledimBizde söyle be bro bizde aciyorduk roll forumda
Senide kendi yazmisCanın saolsun dost
Niye LA küfür müBen sürekli nba oyuncu bahsi aciyordum en son o konuda ban yedim açmadım ondan sonra
Ben vsrmiyim listede dostSenide kendi yazmis
Hemde çok kötü küfür valla Allah affetsinNiye LA küfür mü
Tabi efenim ederHemde çok kötü küfür valla Allah affetsin