- 19,473
- 8,988
- 113
yamal bizim klasmanımız değil biz sert oyun severizBende mi profili seninkinden yapsam mi acaba
yamal bizim klasmanımız değil biz sert oyun severizBende mi profili seninkinden yapsam mi acaba
Tövbe estağfurullahEyvallah ilk beğendim
Yamal Messi ronaldo karışımı gibi birsey valla fena oyuncuyamal bizim klasmanımız değil biz sert oyun severiz
2 yıla pufYamal Messi ronaldo karışımı gibi birsey valla fena oyuncu
balon oYamal Messi ronaldo karışımı gibi birsey valla fena oyuncu
Valla bende bekliyorum dm yanar diyeHeyecanlı bekleyiş sürüyor
Bekle bekle ilk senin yanar zatenValla bende bekliyorum dm yanar diye
Arda gülermi kesin2 yıla puf
Ben karismadim kardeş listeye etkinlik açanlar kimler var dedi onları yazdım o kdr@Hayat1kumar dagitima almadigin ama takip eden 1 kisiyede ben destek oluyum yazda onu bana
Hepsi puf baştan sona kimse Messi Ronaldo gibi kariyer yapamaz hepsinin ömrü 2-3 yılArda gülermi kesin
Hak ettiysem eyvallah 🤣Ben karismadim kardeş listeye etkinlik açanlar kimler var dedi onları yazdım o kdr
Yamal ciddi anlamda calisirsa eger onlara yetişebilecek tek adam benceHepsi puf baştan sona kimse Messi Ronaldo gibi kariyer yapamaz hepsinin ömrü 2-3 yıl
Bencil adam uzun süre yaşayamazYamal ciddi anlamda calisirsa eger onlara yetişebilecek tek adam bence
Para olunca etkinlik açılıyor demiBen karismadim kardeş listeye etkinlik açanlar kimler var dedi onları yazdım o kdr
Reelde kalırsa oda patlayacak gibi bu gidişlehalandda patladı ama mbappe farklı
Anlamadım broPara olunca etkinlik açılıyor demi
Ben karismadim kardeş listeye etkinlik açanlar kimler var dedi onları yazdım o kdr