- 15,302
- 11,706
- 113
Yaw niye niye 😁Hayır ve olmaman lazım zaten 🤣
Yaw niye niye 😁Hayır ve olmaman lazım zaten 🤣
Ayıp ablaa gerk yok böyle şeylere lütfen kırmayalım birbirimiziSen kalbinin kötülüğünde boğul pislik
Olum hem takip etmedin hem de bana ödül vericem diye kupon atıp vermedin kara listedesin benim nezdimden 🤣Yaw niye niye 😁
Kesene bereket dostHakan
Rıdvan
Hamza
Northe
Metin
Mrlbra
Gannius
Erhan
Blanks
Böle dosatları aldık hayatabi gönderirsize 200 er
Ben gidiyom ozaman ya uffOlum hem takip etmedin hem de bana ödül vericem diye kupon atıp vermedin kara listedesin benim nezdimden 🤣
Paranın hayrını görme inşallahHadi ordan yamyam.seni yazdı sildirdim ohhh iyi ettim.bende kötülük yok ama sende çakallık var bnce sus
Soledim seni ama yazmamış broDayım bende varmıyım 🙃
Bende roll etkinlik aciyordum hiç kazanamadım orası ayrı ama aciyordumBen liste falan yapmadım be kardeşim ben o topa girmem.adam dediki kimler etkinlik açıyor bnde yazdım olay bu
Kesene bereket @Hayroo reis tebriklerKesene bereket dost
Emeğine sağlık umarım bu kasa çok daha iyi yerlere gelirHakan
Rıdvan
Hamza
Northe
Metin
Mrlbra
Gannius
Erhan
Blanks
Kaybol sabah sabah.adam etkinlik açan kim dedi sen etkinlikmi aciyosun neyin pesindesin?Paranın hayrını görme inşallah
Gunnıgını yiyim dayım teşekkürlerSoledim seni ama yazmamış bro
Dost bi beni almamışsın be etkinlik de yapıyorum roll aciyordum bilen biliyorHakan
Rıdvan
Hamza
Northe
Metin
Mrlbra
Gannius
Erhan
Blanks
Sus kardeşim kendinden ala dolandırıcı yok sırf Dm den karşılık vermedim diye nefret etti benden kendi ahlaksız biriAyıp ablaa gerk yok böyle şeylere lütfen kırmayalım birbirimizi
La ben yapmadım adam kendi yaptı kendisi yaptiiiDost bi beni almamışsın be etkinlik de yapıyorum roll aciyordum bilen biliyor
Başka noldu anlat hazır kızmısken 😀Sus kardeşim kendinden ala dolandırıcı yok sırf Dm den karşılık vermedim diye nefret etti benden kendi ahlaksız biri
Kes sesiniLa ben yapmadım adam kendi yaptı kendisi yaptiii
Bnce ağzını açtırma ss atarım buraya gerek yok.sus kaybolSus kardeşim kendinden ala dolandırıcı yok sırf Dm den karşılık vermedim diye nefret etti benden kendi ahlaksız biri
Beni liste dışı tıtunHakan
Rıdvan
Hamza
Northe
Metin
Mrlbra
Gannius
Erhan
Blanks