- 12,143
- 6,622
- 113
Ee hadi 20 maç yap milyon kazanaalimFarketmez dost şans varsa 1 maçta gelir 20 maçta
Ee hadi 20 maç yap milyon kazanaalimFarketmez dost şans varsa 1 maçta gelir 20 maçta
Saçma sapan bir kupon olmuşşş,,hiçç mantıklı değil,,
[/QUOTEyavvtamamı tmam sildim gelmeyin üstüme 😀
😁😁Yabancı tmam sildim gelmeyin üstüme 😀
Aynenn,Hollanda maçı oynanırken 3k lık kuponu zor kurtardı 4 maç ileee,,yaram ıyorr fazla maçç işteeBurda herkesin kişiliği oynayisi carti curtu farklı ama herkes az maç almanda hemfikir
Ona oynuyum buna oynuyum derken eldekinden de olacak haberi yok korkarsan kaybedersin sakin 2 adıma bu iş biterAynenn,Hollanda maçı oynanırken 3k lık kuponu zor kurtardı 4 maç ileee,,yaram ıyorr fazla maçç iştee
Hollanda.1.01 idi zar zor geldi tek maç gitse daha iyiAynenn,Hollanda maçı oynanırken 3k lık kuponu zor kurtardı 4 maç ileee,,yaram ıyorr fazla maçç iştee
Dost sana özel değil ben kolombiya ligine oynamam hiç sevmediğim hep zarar ettiğim ligFortaleza maçı bir gole girebilirsin
Paradou maçı da aynı şekilde
Çek çekOynamıyor başlarım vbete çok zor görüyorum bu bültende
Basket demin dedim 5 sene önce bıraktım HANFENDİBasket candır şcdşdşdşcş
Evde kırmızı varr,,çoookkkkk mantıklıııFortaleza maçı bir gole girebilirsin
Paradou maçı da aynı şekilde
Biliyorum okudum 😁Basket demin dedim 5 sene önce bıraktım HANFENDİ
HayirlisiBasket demin dedim 5 sene önce bıraktım HANFENDİ
Buz hokeyi oynanmı,,yada amerikan futbolu,,Basket demin dedim 5 sene önce bıraktım HANFENDİ
245 mesaj olmuş futboldan mı yürüdünüz basket yok muydu3 kişiye söz verdiğim gibi 250 verim