- 6,576
- 5,727
- 113
Çoğu kişi beğenip gitmiş bu mesaja gelen begenilere yapalımmı 3 kişi çekilişi
Sitedeki makineler neden.kibirlicarioca kings 3.per 37.5 alt oyna kacırma baremi tüm kasa vur kaç daha da oynama hediyem olsun kolay kolay mac vermem
Dede sen bastonla yürümeye devam et karışma.torunlarina, devir değişti eskiden idi o245 mesaj olmuş futboldan mı yürüdünüz basket yok muydu
kibir ne alaka dostum ben kolay kolay kimseye mac vermem verirsem de güvendigim bahsi söylerim yatar yatmaz orası şans ancak ben oynamadıgım bahsi yazmamSitedeki makineler neden.kibirli![]()
Kafana göre yap birseyÇoğu kişi beğenip gitmiş bu mesaja gelen begenilere yapalımmı 3 kişi çekilişi
Yap gitsin kankaÇoğu kişi beğenip gitmiş bu mesaja gelen begenilere yapalımmı 3 kişi çekilişi
Pekikibir ne alaka dostum ben kolay kolay kimseye mac vermem verirsem de güvendigim bahsi söylerim yatar yatmaz orası şans ancak ben oynamadıgım bahsi yazmam
Ali cemale ver 750 🤣🤣Çoğu kişi beğenip gitmiş bu mesaja gelen begenilere yapalımmı 3 kişi çekilişi
Etiketlerini mesaja gelen begenilerle çekiliş yapalım 3 kişi 250 10 dakka bekleyelimÇoğu kişi beğenip gitmiş bu mesaja gelen begenilere yapalımmı 3 kişi çekilişi
Kim oAli cemale ver 750 🤣🤣
Basket oynamıyorum dedi245 mesaj olmuş futboldan mı yürüdünüz basket yok muydu
Akasya durağı ali Kemal
Ona oynama buna oynama eeeeDost sana özel değil ben kolombiya ligine oynamam hiç sevmediğim hep zarar ettiğim lig
He hee yap,,Çoğu kişi beğenip gitmiş bu mesaja gelen begenilere yapalımmı 3 kişi çekilişi
Kanka zaten 3 4 kişi var konuda forumda aktif olan 3 kişiye ver gitsinEtiketlerini mesaja gelen begenilerle çekiliş yapalım 3 kişi 250 10 dakka bekleyelim
Dede senin harçlık miktarın o ,kimse kolay kolay vermezAli cemale ver 750 🤣🤣
Senin derdinmi var ne anlatıyorsunAkasya durağı ali Kemal
Gördüm şimdi muhabbeti okudum zor yani ya kumar genel olarak çok zorlaştı eski tadı tuzu amacı kalmadıBasket oynamıyorum dedi