- 43,510
- 12,139
- 113
Sigaramoz geliyo mu yoksa
Ben nasil seçeyim seversem birilerinin hakkına girmiş olurumRolden çekiliş yapmazsın sen seçim yapacaksın dost
Ali kemalim ne var ne yok adam kızıyor bize ya herkes sinir stres küpü olmuş ben sana versin diyorum derdin mi var diyor 🤣🤣Dede senin harçlık miktarın o ,kimse kolay kolay vermez)
Taksi durağının çaycısi ben Alikefali kastediyor ,dedem aizhmer hastası mazur görün
Sen çekiliş yapamazsın zaten dostum,öyle bir lüksün yok,,çekilişi modlar yapar,,Dm den istediğine ödül yollarsın o ayrıEtiketlerini mesaja gelen begenilerle çekiliş yapalım 3 kişi 250 10 dakka bekleyelim
Admin çekiliş yapmaz zaten 6 kişi beğenmiş 3 kişi seç gitsin dost kimse sana beni neden seçmedin demezŞu begenilerden 3 kişi 250 çekilsin kim yapar anlayan varmı
Kimse yapamaz,,,Şu begenilerden 3 kişi 250 çekilsin kim yapar anlayan varmı
GelŞu begenilerden 3 kişi 250 çekilsin kim yapar anlayan varmı
İlk kupondan itibaren kaç kişi takip ediyor o kadar çok mu takip edenŞu begenilerden 3 kişi 250 çekilsin kim yapar anlayan varmı
Modlari cagirak yapsinŞu begenilerden 3 kişi 250 çekilsin kim yapar anlayan varmı
Tmm biri yapıyorModlari cagirak yapsin
Dede hayırlı.cumalae ellerinden operim z kuşağı malum,mazur gör biziAli kemalim ne var ne yok adam kızıyor bize ya herkes sinir stres küpü olmuş ben sana versin diyorum derdin mi var diyor 🤣🤣
Yapayım mıŞu begenilerden 3 kişi 250 çekilsin kim yapar anlayan varmı
Kanka o yapan kendi çıkana kadar çekilişi tekrar yapar 🤣Tmm biri yapıyor
Kanka yaptım cekılıs ben çıktım kesene bereketŞu begenilerden 3 kişi 250 çekilsin kim yapar anlayan varmı