- 103,170
- 58,286
- 113
He o kdr meşhur olduğunu bilmiyordum namı anca geldi buralaraYok ben forumda yeniyim de başka bikaç forumda duymuştum milleti dolandırmış hep, bayramyay1 dan bir tane varsa demekki o
He o kdr meşhur olduğunu bilmiyordum namı anca geldi buralaraYok ben forumda yeniyim de başka bikaç forumda duymuştum milleti dolandırmış hep, bayramyay1 dan bir tane varsa demekki o
Seni mi dolandırdı reisHe o kdr meşhur olduğunu bilmiyordum namı anca geldi buralara
İyi uykular dostum kolay gelsin şimdiden10 da iş var 3 saat uyuyayım bari takip etmek isterdim kusura bakma işte ruh gibi gezerim yoksa umarım gönlünce olur kazanırsın bol şans dilerim @Hayatindibi
Buradan olan herkese hayırlı sabahlar dilerim her şey gönlünüzce olsun
Reis naptin gozukmuyon la terkettin buralariDayı jacksparowla o malum arkadaşın telegram resimleri bile aynı, onun gibi bir dolandırıcıya yakıştıramadım böyle bir hatayı@Hayatindibi
Twitter da bile gördüm bunla ilgili birkaç dolandırıcılık vakası. Yolunda a.ş tokatlamadığı adam kalmamış götcüğünHe o kdr meşhur olduğunu bilmiyordum namı anca geldi buralara
Aynen bende gördümBu arada 3 gün önceki maçı su en altdaki Ekli dosyayı görüntüle 141174
Küfür etme dostum banlanirsjn mesajı düzenle benceTwitter da bile gördüm bunla ilgili birkaç dolandırıcılık vakası. Yolunda a.ş tokatlamadığı adam kalmamış götcüğün
Reis seni ki dolandırdı merak ettim yaBu arada 3 gün önceki maçı su en altdaki Ekli dosyayı görüntüle 141174
Yo bana bugün küfr ettiler banlanmadi kimseKüfür etme dostum banlanirsjn mesajı düzenle bence
Haa dost sorry bilmiyordumKüfür etme dostum banlanirsjn mesajı düzenle bence
BayramyayReis seni ki dolandırdı merak ettim ya
Ama bunun gibilere de sövmeden edemiyorsun kiHaa dost sorry bilmiyordum
Yeniyim ya mazur görsünler bi daha olmaz
Sen ona etkinlik parası attın ve dolandırdı demiBayramyay
Aynen boş yere ban yemeHaa dost sorry bilmiyordum
Yeniyim ya mazur görsünler bi daha olmaz
Banlandi yeni hesap açmışEn son pazar günü etkinliğe katılmış ne zaman banlandi ki yada banlanmadi mi ?