- 2,201
- 1,178
- 113
Bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu ya neden peki tekrar banlanmiyor dostlar
Miktarın önemi yok diyorsan sağlam tokatlamış o zaman biladerim seniMiktarın önemi yok benim derdim iyi niyeti kullanmak
Herkes güvenilir diyordu reis esski üye diye millet pohpohlarddiSen yeni misin bilader bu forumda? Kaç zamandır farkedemedin mi ya da kimse de mi uyarmadı seni ya da bu karaktersizi nasıl barındırdılar burda
Haklısın dost ben çok zorda kalırsam belki 1 2 kişiye yazarım yaniValla bende zamanında cratossporting den para çekmek için forumda bir arkadaş dan borç aldım şeref yoksunlari belge için 1 hafta beklettiler adama mahçup oldum söylemedim de ondan sonra samimi olduğum kişiler haricinde 1 kişinin bile özeline yazmıyorum borç için
Bişey diyemiycem biladerHerkes güvenilir diyordu reis esski üye diye millet pohpohlarddi
Acaba banlanmiyckmi 😂😂Bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu ya neden peki tekrar banlanmiyor dostlar
Banlansin tabi nasıl banalanacakmiAcaba banlanmiyckmi 😂😂
Ben izliyim 3.peri grssrz beyler son para 55 falan kalırsa won derizmac basladı 107
Görüşürüz dostBen izliyim 3.peri grssrz beyler son para 55 falan kalırsa won deriz
Aynen tövbe bir daha borç almam samimi olmadığım adamdanHaklısın dost ben çok zorda kalırsam belki 1 2 kişiye yazarım yani
Yakın olursa tadından yenmezBen izliyim 3.peri grssrz beyler son para 55 falan kalırsa won deriz