- 2,201
- 1,178
- 113
Jacksparrow hesabı da
Anladım şimdi eyvallahBanlandi yeni hesap açmış
Yok kardeş direkt para aldı borç diye binbir türlü yalan konuştu karnım aç sigara alcam yol param yok deneme bonusu alcam falan sürekli yalan konuşmuş en sonunda cuvallatttim onu.yalanin bugün ortaya çıkmak gibi kotu bı huyu varSen ona etkinlik parası attın ve dolandırdı demi
Bide etkinliğime katıldı adam yaBide utanmadan geliyor ya adamın olduğu yere şaka gibi
Ne kadar verdin dostYok kardeş direkt para aldı borç diye binbir türlü yalan konuştu karnım aç sigara alcam yol param yok deneme bonusu alcam falan sürekli yalan konuşmuş en sonunda cuvallatttim onu.yalanin bugün ortaya çıkmak gibi kotu bı huyu var
Bu forumda mi Başka forumda mıBana bugün etkinlik parası attı paparadan resmi dahi var reis
Birini dolandirip oynamıştır 🤣🤣Eski konuslarina baktım da tenise 2-3 bin basiyormis nasıl dolandırmış ki milleti
Şaka gibi gerçektenBide etkinliğime katıldı adam ya
Miktarın önemi yok benim derdim iyi niyeti kullanmakNe kadar verdin dost
Yok dost ya onu da etkinlikten kazandığı parayla yapıp bastıEski konuslarina baktım da tenise 2-3 bin basiyormis nasıl dolandırmış ki milleti
Öyle reis haklisinnMiktarın önemi yok benim derdim iyi niyeti kullanmak
Bilmiyorum ki kaç TL borç verdinBirini dolandirip oynamıştır 🤣🤣
Anladım simdiYok dost ya onu da etkinlikten kazandığı parayla yapıp bastı
10 TL dahi olsa iyi niyeti suistimal. YaniMiktarın önemi yok benim derdim iyi niyeti kullanmak
Sen yeni misin bilader bu forumda? Kaç zamandır farkedemedin mi ya da kimse de mi uyarmadı seni ya da bu karaktersizi nasıl barındırdılar burdaBide etkinliğime katıldı adam ya