- 8,011
- 3,956
- 113
yani cidden şimdi üzüldüm. ama eğer bu durumlar kumar yüzündense ve hala burdaysan da diyecek birşey bulamamEvet dost 8 yaşında kızım var okula giden bugün harçlık veremedim elime baktı 🤐
yani cidden şimdi üzüldüm. ama eğer bu durumlar kumar yüzündense ve hala burdaysan da diyecek birşey bulamamEvet dost 8 yaşında kızım var okula giden bugün harçlık veremedim elime baktı 🤐
Dost 5 6 yere cv ve başvuru forumu bıraktım çıkmayınca çıkmıyorKardeşim şu iş yok muhabbetine pek inanmıyorum ya nerede oturuyorsun git bi fabrikaya hemen işe alırlar parasızlıktan iyidir
yok be dostum metropol 3 4 il haricinde cidden anadolunun çoğu yerinde iş yokKardeşim şu iş yok muhabbetine pek inanmıyorum ya nerede oturuyorsun git bi fabrikaya hemen işe alırlar parasızlıktan iyidir
Kumar yüzünden değil dostumyani cidden şimdi üzüldüm. ama eğer bu durumlar kumar yüzündense ve hala burdaysan da diyecek birşey bulamam
Nerede oturuyorsunDost 5 6 yere cv ve başvuru forumu bıraktım çıkmayınca çıkmıyor
BalıkesirNerede oturuyorsun
Ya gerçekten pes diyorum madem çocuğuna harçlık veremeyecek kadar kötü durumun hâlâ niye kumar peşindesin bugün kazansan yarın yine oynayacaksın sanki bilmediğimiz dümenEvet dost 8 yaşında kızım var okula giden bugün harçlık veremedim elime baktı 🤐
yer kalırsa talibim dost@TheMachine @yasyn55 burda olan varmı başkasını secicem bak 1 kişi kaldi
hım orda çok iş olacağını sanmam bu aylarda , yazlık yerlerde sezon başlar amaBalıkesir
O zaman metropol sehire gidip yaşayacaksın doğduğun yer değil doyduğun yer seninyok be dostum metropol 3 4 il haricinde cidden anadolunun çoğu yerinde iş yok
Memlekette fabrikaya girmek bile zor 2 3 buyuk şehir harıcKumar yüzünden değil dostum
Bro dün ödül almaya kardan secdim k bakma dün adul attığım kimseyi secmedim dier arkadaslarada nasip olsun diyeben varım yak ışığı haydi![]()
Yapicanmi bro roll?Memlekette fabrikaya girmek bile zor 2 3 buyuk şehir harıc
adamsın , laf yok bu lafın üstüneBro dün ödül almaya kardan secdim k bakma dün adul attığım kimseyi secmedim dier arkadaslarada nasip olsun diye
Şu an kumar peşindemiyim belki roll çıkar bana da 3 5 çıkar diye bekliyorum size de birsey demeye gelmiyor ben kimseden yardım istemedim şu anYa gerçekten pes diyorum madem çocuğuna harçlık veremeyecek kadar kötü durumun hâlâ niye kumar peşindesin bugün kazansan yarın yine oynayacaksın sanki bilmediğimiz dümen
Balıkesir' de çok fabrika var illaki alırlar Ankarada olsan ertesi gün gel başla derlerBalıkesir
Sağol dost ihtiyaç olan yapsın bro tesekur ederim dusuncen ıcınYapicanmi bro roll?
Bizde ödül almadık ama .. gerçi bende şans yok normal 😃Bro dün ödül almaya kardan secdim k bakma dün adul attığım kimseyi secmedim dier arkadaslarada nasip olsun diye