İstersen ben ayarlarım sağlam 4 kişi @Hayat1kumarListe hazır mı @Hayat1kumar kanka
Enişte roll mu yapacan🤣Adam uyuyor gelince yazar
Vayyy reis hoş geldin nasılsınAdam uyuyor gelince yazar
Ayarla bakalım muroooooİstersen ben ayarlarım sağlam 4 kişi @Hayat1kumar
Reisim kesen daim olsun bu ara sıkıntıdayım ayıp etmezsem rol için talibim takdir yine senindir reisArkadaşlar bugün çok işlem yaptım artık işlem yapamam zaten daha yeni 25k ceza yedik bidaha sıkıntıya girmeyelim gece 00'den sonra atarım roll parası 4 kişiye 500 olucak şekilde 4 rollcu arkadaş seçerim
Hedef 2 adim 2 adım sonunda 500u geri alıriz yeni bi arkadaşa atarız. (örnek ilk adım 800 oldu 2. Adım 1700 oldu 1200unu alır ana kasayı alır başkasına paslariz)
Forumda aktif rolling ve gelirse çekiliş açan arkadaşlar önceliklidir
Katılmak isteyenlerin konuya herhangi bi msj yazması yeterli
Forumda aktif etkinlik açmayan arkadaşlar üye etkinliği açtım oraya katılabilirler
Lütfen dmden yazıp para istemeyin yeterince dağıtım yaptın bugün bana o kadar kalmadı.
Ben bile talip olmadim yakın dostum olmasına rağmenDaha önce hiç etkinlik açmayan adamlar roll için talip sırasına girmiş hahahahhaha
Kanki nasılsın kafan dagildimi birazAdam uyuyor gelince yazar
Yok ya işler hiç iyi gitmiyor 1 adım ileri gidemedik maalesef herkesin derdi kendine kanka yapacak bir şey yokKanki nasılsın kafan dagildimi biraz
İns tersine döner düzelir hepimiz ayniYok ya işler hiç iyi gitmiyor 1 adım ileri gidemedik maalesef herkesin derdi kendine kanka yapacak bir şey yok
İntihar en temizi kardesimYok ya işler hiç iyi gitmiyor 1 adım ileri gidemedik maalesef herkesin derdi kendine kanka yapacak bir şey yok