Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayat Hakkında

parlakhayat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
102
26
28
beyler yas 25 ne mal mulk nede para hic birseyim yok akli basinda bir insanim yol cizmekte zorlaniyorum tavsiye verinde muhabbet edelim

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,911
1,666
113
kral tavsıye alacak en son yerdesın burdan sana gelecek tek yol evı arabayı satıp kumara basman

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,339
12,349
113
beyler yas 25 ne mal mulk nede para hic birseyim yok akli basinda bir insanim yol cizmekte zorlaniyorum tavsiye verinde muhabbet edelim
Güzel kardeşim tavsiye almak istediğin çoğu abinin arkadaşının bu forumda totosu delil deşik gidip sokaktaki dilenciden tavsiye alsan dahi daha yararlı olur diye düşünüyorum 🤨

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
672
239
43
@crisomer89 monacodasın madem yaz numaranı özelden konum atacağım cebine 300-400 koy alayım demişsin zaten paramın olmadığını söyledim? Şarjım bitti giremedim herkes arkamdan sallamış 6500 Euro babam dayımın arkadaşına ödedi ne bu yalanlar?

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
1,601
113
30 a kadar çalış ev almaya bak yatırım yap sonra birini bul evlen sonra sabaha kadar cıstak cıstak şak şuka

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
936
279
63

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Denize at kndını kurtul

cka6842

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79
55
18
Tüm maaşı kumarda yedim şansa 40k kazandım kayıp bonusu ile onada site çöktü şuanda avel avel düşünüyorum yani tavsiye alacağın adamların çoğu senden beterdir zaten perişanlık paçadan akıyor hepimizin

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,282
2,061
113
Güzel kardeşim tavsiye almak istediğin çoğu abinin arkadaşının bu forumda totosu delil deşik gidip sokaktaki dilenciden tavsiye alsan dahi daha yararlı olur diye düşünüyorum 🤨
:D :D

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
kardeş sana vereceğim en iyi tavsiye böbreğini satman :D gerisini sen düşün..

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
Tüm maaşı kumarda yedim şansa 40k kazandım kayıp bonusu ile onada site çöktü şuanda avel avel düşünüyorum yani tavsiye alacağın adamların çoğu senden beterdir zaten perişanlık paçadan akıyor hepimizin
irezillik halimiz.. :)

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,168
446
83
konuya bak mezarlığa gidip yaşayan var mı diye sormak gibi bir şey

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Dostum TR'de yaşayan bu yaş aralığında ki herkesin sorunu aynı gelecek hayali kuramiyoruz kumar mumar yazmışlar TR'de olmak en büyük kumarimiz dost sana verebileceğim tek tavsiye yurtdışına kayman şuan 10 bin dolara Yunan'a kaçak yolluyolar 2-3 ay kampta kaliyon sonrası kolay bu paralari bulabiliyorsan kay git hayatını düzene sokarsin