Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayat Hakkında

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Kral sana Süper bi taktik vereyim. Bu mesaji hic atmadin say, numaranı değiş sifirdan bi hayata basla. Kumar oynayan sans oyunlarına düşkün gozu yukseklerde olan ve hic bir vasfi olmayan insanlardan uzak dur. Asgari ucrette olsa it gibi kopek gibi çalış. İllaki bi yerde yükselirsin seyler olur yani illaki olur.
Yada hic bisey bilmiyorsan forumdaki ozel oran konusuna git 40-50 yasindaki adamlar 1 tl filan istiyorlar bi dusun acaba nie. Git len burdan 😀😀😀

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
Güzel bir konu ancak bu forumda sana bunun hakkında bilgi verebilecek insan sayısı %8-10'dur ve ben onlardan değilim :D

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
395
109
43
Dostum TR'de yaşayan bu yaş aralığında ki herkesin sorunu aynı gelecek hayali kuramiyoruz kumar mumar yazmışlar TR'de olmak en büyük kumarimiz dost sana verebileceğim tek tavsiye yurtdışına kayman şuan 10 bin dolara Yunan'a kaçak yolluyolar 2-3 ay kampta kaliyon sonrası kolay bu paralari bulabiliyorsan kay git hayatını düzene sokarsin
Ora da da Aynı olur kumarı terketmezse o bahsettiğin paralar hep numara gidecek

eyup3459

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
302
89
28
Yaş ,28
Baba kendi halinde calismiyor :)

Anne felcli makineye bagli

Varlık 0
Para 0
Psikoleji , 0

Ask hayati 0

Gelecek yok

eyup3459

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
302
89
28
suan orta segment bi cay ocagi acip Onu isletebilen bi insan Omrunun sonuna Kadar Zengin olmasada hayatini idare ettirir!
Minimum butceyle cay ocagi Kendi fikrim

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,632
113
Şuan forumda tavsiye istediğin kişilerin
Bankalara en az 300-500 k borç
Sıra sıra dolandırıcılık suçları dosyaları
Hesap kiralamadan patlayacak dosyalar
Hırsızlık gasp kavga dosyaları bunları saymıyorum bile
Yani demem o ki burası tavsiye alacağın son yer bu forumda bir tane bende kötü bir insanım diyeni görmedim herkes padişahın sol şeyi.

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,125
5,369
113
Mezarlığa yaşayan varmı diye soruyorsun :D
Hepimiz böyleyiz, biz bulamadıkki sana nasıl gösterelim

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,125
5,369
113
Şuan forumda tavsiye istediğin kişilerin
Bankalara en az 300-500 k borç
Sıra sıra dolandırıcılık suçları dosyaları
Hesap kiralamadan patlayacak dosyalar
Hırsızlık gasp kavga dosyaları bunları saymıyorum bile
Yani demem o ki burası tavsiye alacağın son yer bu forumda bir tane bende kötü bir insanım diyeni görmedim herkes padişahın sol şeyi.
katılıyorum forumdaki her insanda saydıklarından en az 2 si 3 ü vardır
Bende şayet borç ve mahkeme dosyaları var kavgadan
Ama dahada fazlası vardır ülkedeki tüm anormaller burada :D

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,632
113
katılıyorum forumdaki her insanda saydıklarından en az 2 si 3 ü vardır
Bende şayet borç ve mahkeme dosyaları var kavgadan
Ama dahada fazlası vardır ülkedeki tüm anormaller burada :D
Benim hiç bir şey yok karakol kapısı bilmem şükür
Ama bende tavsiye versem kimse inanmaz
Burda anormalliği seviyorlar 😂😂

crisomer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
48
28
Dostum TR'de yaşayan bu yaş aralığında ki herkesin sorunu aynı gelecek hayali kuramiyoruz kumar mumar yazmışlar TR'de olmak en büyük kumarimiz dost sana verebileceğim tek tavsiye yurtdışına kayman şuan 10 bin dolara Yunan'a kaçak yolluyolar 2-3 ay kampta kaliyon sonrası kolay bu paralari bulabiliyorsan kay git hayatını düzene sokarsin
10 bin dolar cok 5 bin eurora almanyaua gidiyorsun yunanistan karsimiz 3 4 euroya goturuyorlsr

crisomer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
48
28
Kral sana Süper bi taktik vereyim. Bu mesaji hic atmadin say, numaranı değiş sifirdan bi hayata basla. Kumar oynayan sans oyunlarına düşkün gozu yukseklerde olan ve hic bir vasfi olmayan insanlardan uzak dur. Asgari ucrette olsa it gibi kopek gibi çalış. İllaki bi yerde yükselirsin seyler olur yani illaki olur.
Yada hic bisey bilmiyorsan forumdaki ozel oran konusuna git 40-50 yasindaki adamlar 1 tl filan istiyorlar bi dusun acaba nie. Git len burdan 😀😀😀
Sen niye yapmiyorsun