- 102
- 26
- 28
beyler yas 25 ne mal mulk nede para hic birseyim yok akli basinda bir insanim yol cizmekte zorlaniyorum tavsiye verinde muhabbet edelim
NoktaAklı başında insan kumar oynamaz
Güzel kardeşim tavsiye almak istediğin çoğu abinin arkadaşının bu forumda totosu delil deşik gidip sokaktaki dilenciden tavsiye alsan dahi daha yararlı olur diye düşünüyorum 🤨beyler yas 25 ne mal mulk nede para hic birseyim yok akli basinda bir insanim yol cizmekte zorlaniyorum tavsiye verinde muhabbet edelim
Çünkü biz malız en azından kabul ediyoruz 🤣🤣🤣Aklı başında insan kumar oynamaz
Burada herkesi aynı kumar hastalığı ele geçirmiş bunu bırakmadan mutlu olamazsın paranda olmazbeyler yas 25 ne mal mulk nede para hic birseyim yok akli basinda bir insanim yol cizmekte zorlaniyorum tavsiye verinde muhabbet edelim
Senin nickten belli gözün yükseklerde.ama fikir alınacak yer burası değil buna emin ol.sana fikir verecek olsak burda olmazdık zaten 😁🤠beyler yas 25 ne mal mulk nede para hic birseyim yok akli basinda bir insanim yol cizmekte zorlaniyorum tavsiye verinde muhabbet edelim
Senin nickten belli gözün yükseklerde.ama fikir alınacak yer burası değil buna emin ol.sana fikir verecek olsak burda olmazdık zaten 😁🤠
30 a kadar çalışıp nereye ev alıyor30 a kadar çalış ev almaya bak yatırım yap sonra birini bul evlen sonra sabaha kadar cıstak cıstak şak şuka
Güzel kardeşim tavsiye almak istediğin çoğu abinin arkadaşının bu forumda totosu delil deşik gidip sokaktaki dilenciden tavsiye alsan dahi daha yararlı olur diye düşünüyorum 🤨
Dıdıyyyyy![]()
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
irezillik halimiz..Tüm maaşı kumarda yedim şansa 40k kazandım kayıp bonusu ile onada site çöktü şuanda avel avel düşünüyorum yani tavsiye alacağın adamların çoğu senden beterdir zaten perişanlık paçadan akıyor hepimizin