http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Hasim5454 / Son Tur Son Şans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
150
Kupon Oranı
9.99

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,995
6,607
113
Gelmemiş maça gelmiş denildi mi kafayı yiyorum ben neden yapıyorlar bunu anlamıyorum

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,870
1,462
113
hadi be ulan limonlar atamamışya

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,870
1,462
113
Gelmemiş maça gelmiş denildi mi kafayı yiyorum ben neden yapıyorlar bunu anlamıyorum
hocam şimdi boş yere tribe girme bu totem fln nasibinde yoksa bişey sen amudada kalksan o olmaz kumar oynarken boş boş totem yaomayın kendinize

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,870
1,462
113
Adam sana bunumu diyor gelmiş zaten dediğine kızmış haklı pardon de geç
hocam biz pardon deyip geçmesini biliriz sıkıntı yok eğer yorum yapılmasını istemiyosa paylaşmasın hiç ayar olucaksa kuponunu yapsın otursun tek başına izlesin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,637
16,682
113
Sen gelmeyen maça gelmiş de diye paylaşmıyorum ben bunu takip edeceksen edersin şans dileyeceksen dilersin
Mesela ben yaptım totemimi birinde başardık tek bir gol daha olamadı tüh kısmet değilmiş (yinede iyi ilerlerledik) tek gole 50
Oran oturuyordu az daha

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,995
6,607
113
hocam şimdi boş yere tribe girme bu totem fln nasibinde yoksa bişey sen amudada kalksan o olmaz kumar oynarken boş boş totem yaomayın kendinize
Tribede girmiyorum gelmeyen maça ne zaman gelmiş bu denilse hep yatıyor. Bugün 10 tane kuponum yattı böyle tek golden ta da senin gelmiş dediğin maçtan yattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...