Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Hasim5454 / Son Tur Son Şans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
150
Kupon Oranı
9.99

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,533
1,284
113
Tribede girmiyorum gelmeyen maça ne zaman gelmiş bu denilse hep yatıyor. Bugün 10 tane kuponum yattı böyle tek golden ta da senin gelmiş dediğin maçtan yattı.
hocam kusura bakma o zaman kumar için kalp kırmaya değmez hırs yapıp daha çok kaybetme yat uyu şampiyonlar ligi bültenleri gelicek o maçlara oyna toparlarsın ben gelir bu maç diye düşünmüştüm ondan dedim bazı arkadaşlar gibi 3,5tl koparırım diye bakmadım maçlara yani sağlık olsun hayırlı forumlar

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,347
2,396
113
hocam kusura bakma o zaman kumar için kalp kırmaya değmez hırs yapıp daha çok kaybetme yat uyu şampiyonlar ligi bültenleri gelicek o maçlara oyna toparlarsın ben gelir bu maç diye düşünmüştüm ondan dedim bazı arkadaşlar gibi 3,5tl koparırım diye bakmadım maçlara yani sağlık olsun hayırlı forumlar
Yok estağfurullah ben 3-5 kuruş koparma gözüyle bakmadım bakmamda. Sabahtan beri hep tekten yattım Buda senin gelmiş dediğin maçtan patladı ondan normalde sinir olmam kolay kolay. Para kalmadı hırs yapıp kaybetcek zaten patates olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...