12,3 oran kötü kaçmış o herşeyi çözermiş düğüm orda patlamış dost tühEkli dosyayı görüntüle 762811Ekli dosyayı görüntüle 762812 Hep tek golden gitti bugün ona kafam attı bu kadar sinir olmıcam normalde ama
hocam kusura bakma o zaman kumar için kalp kırmaya değmez hırs yapıp daha çok kaybetme yat uyu şampiyonlar ligi bültenleri gelicek o maçlara oyna toparlarsın ben gelir bu maç diye düşünmüştüm ondan dedim bazı arkadaşlar gibi 3,5tl koparırım diye bakmadım maçlara yani sağlık olsun hayırlı forumlarTribede girmiyorum gelmeyen maça ne zaman gelmiş bu denilse hep yatıyor. Bugün 10 tane kuponum yattı böyle tek golden ta da senin gelmiş dediğin maçtan yattı.
Yok estağfurullah ben 3-5 kuruş koparma gözüyle bakmadım bakmamda. Sabahtan beri hep tekten yattım Buda senin gelmiş dediğin maçtan patladı ondan normalde sinir olmam kolay kolay. Para kalmadı hırs yapıp kaybetcek zaten patates oldukhocam kusura bakma o zaman kumar için kalp kırmaya değmez hırs yapıp daha çok kaybetme yat uyu şampiyonlar ligi bültenleri gelicek o maçlara oyna toparlarsın ben gelir bu maç diye düşünmüştüm ondan dedim bazı arkadaşlar gibi 3,5tl koparırım diye bakmadım maçlara yani sağlık olsun hayırlı forumlar
Sağlık olsun dost 🔐Lose başkan @Shellac