- 12,984
- 6,601
- 113
+4 verdi lose
Hayde yüzümüz gülsün son anlarda beee lose değil wonnn diyelim+4 verdi lose
Hep böyle oluyor en kötüsü de bu zatenSon golden yatmaktan imanım gevredi bugün
hangi maç hoca baktım hepsi atmış+4 verdi lose
Asseri kaldı son anlar golhangi maç hoca baktım hepsi atmış
Aserri 1 gol kalmış o gelmiş dedin aha o yatırdıhangi maç hoca baktım hepsi atmış
Bende çok tutuluyorum bunaGelmemiş maça gelmiş denildi mi kafayı yiyorum ben neden yapıyorlar bunu anlamıyorum
hocam şimdi boş yere tribe girme bu totem fln nasibinde yoksa bişey sen amudada kalksan o olmaz kumar oynarken boş boş totem yaomayın kendinizeGelmemiş maça gelmiş denildi mi kafayı yiyorum ben neden yapıyorlar bunu anlamıyorum
Adam sana bunumu diyor gelmiş zaten dediğine kızmış haklı pardon de geçhocam şimdi boş yere tribe girme bu totem fln nasibinde yoksa bişey sen amudada kalksan o olmaz kumar oynarken boş boş totem yaomayın kendinize
hocam biz pardon deyip geçmesini biliriz sıkıntı yok eğer yorum yapılmasını istemiyosa paylaşmasın hiç ayar olucaksa kuponunu yapsın otursun tek başına izlesinAdam sana bunumu diyor gelmiş zaten dediğine kızmış haklı pardon de geç
Sen gelmeyen maça gelmiş de diye paylaşmıyorum ben bunu takip edeceksen edersin şans dileyeceksen dilersinhocam biz pardon deyip geçmesini biliriz sıkıntı yok eğer yorum yapılmasını istemiyosa paylaşmasın hiç ayar olucaksa kuponunu yapsın otursun tek başına izlesin
Gecmis olsun dostum sıkma canını bi dahaki sefere artikSen gelmeyen maça gelmiş de diye paylaşmıyorum ben bunu takip edeceksen edersin şans dileyeceksen dilersin
Mesela ben yaptım totemimi birinde başardık tek bir gol daha olamadı tüh kısmet değilmiş (yinede iyi ilerlerledik) tek gole 50Sen gelmeyen maça gelmiş de diye paylaşmıyorum ben bunu takip edeceksen edersin şans dileyeceksen dilersin
Tribede girmiyorum gelmeyen maça ne zaman gelmiş bu denilse hep yatıyor. Bugün 10 tane kuponum yattı böyle tek golden ta da senin gelmiş dediğin maçtan yattı.hocam şimdi boş yere tribe girme bu totem fln nasibinde yoksa bişey sen amudada kalksan o olmaz kumar oynarken boş boş totem yaomayın kendinize