3 gol daha olursa Kasa 10 u geçiyorBenim modu Psg düşürdü reis Psg gelseydi başka adım olmayacaktı kasa 7 k civarı olacaktı
3 gol daha olursa Kasa 10 u geçiyorBenim modu Psg düşürdü reis Psg gelseydi başka adım olmayacaktı kasa 7 k civarı olacaktı
Farkındayım modunun düştüğünün ondan dedim zaten de yeri geliyor yemin ederim 100 lira 200 lira kayıp bonus ile tekrar ne paralara çıkıyoruz hala elinde güzel kasa 2 bin lira gibi bakiye varken derin nefes al vuralım yukarı diye dedim. İnşallah yaptığın son kuponlar güzel bir adım olur bunun için.Benim modu Psg düşürdü reis Psg gelseydi başka adım olmayacaktı kasa 7 k civarı olacaktı
Sabah 2 nft çıktı betcolardan onu vbete attım 300 lira yaptı. Onu 15k yaptımFarkındayım modunun düştüğünün ondan dedim zaten de yeri geliyor yemin ederim 100 lira 200 lira kayıp bonus ile tekrar ne paralara çıkıyoruz hala elinde güzel kasa 2 bin lira gibi bakiye varken derin nefes al vuralım yukarı diye dedim. İnşallah yaptığın son kuponlar güzel bir adım olur bunun için.
Ne güzel işteSabah 2 nft çıktı betcolardan onu vbete attım 300 lira yaptı. Onu 15k yaptım
E bak işte ne güzel kasa yapmışsın kendi ağzınla söylüyorsun 300ü 15 yapan 2 bini tekrar neden yapmasın kasa bunun için daha uygun o yüzden düşürme kendini, inşallah şu maç bir gelsin de önce hayırlısıylaSabah 2 nft çıktı betcolardan onu vbete attım 300 lira yaptı. Onu 15k yaptım
Dediğin gibi modun çok önemli sabah sakin sakin oynadım. Şimdi yine sakin sakin gidiyorduk ne güzel Psg sinir etti diye basıyoruz bakalım saçma sapanE bak işte ne güzel kasa yapmışsın kendi ağzınla söylüyorsun 300ü 15 yapan 2 bini tekrar neden yapmasın kasa bunun için daha uygun o yüzden düşürme kendini, inşallah şu maç bir gelsin de önce hayırlısıyla
Newcastle maçı 2.5 gelecek bak iy izleE bak işte ne güzel kasa yapmışsın kendi ağzınla söylüyorsun 300ü 15 yapan 2 bini tekrar neden yapmasın kasa bunun için daha uygun o yüzden düşürme kendini, inşallah şu maç bir gelsin de önce hayırlısıyla
Kardo zihnin boş olması hayatın her anlamında attığın adımları güzelleştiriyor. Zihni yormamak gerek. Buna kumar da dahil. Burdan bişeyler yakalarsan inceden inceden git dinle bizi. Şu maç bi gelmeli ama önce.Dediğin gibi modun çok önemli sabah sakin sakin oynadım. Şimdi yine sakin sakin gidiyorduk ne güzel Psg sinir etti diye basıyoruz bakalım saçma sapan
Sen demiştin kanka daha da 22.dakikaNewcastle maçı 2.5 gelecek bak iy izle
Ah işte para olacaktı 3 küsur oran vardı 😂Sen demiştin kanka daha da 22.dakika