Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hasim5454 | Kasa 2k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,818
6,564
113
Dakika 52 ilk yarı beş gol olmuş, ikinci yarı 3 gol bekliyoruz, 3 gol gelirse tulum çıkartıyoruz olmayacak şey değil bakalım erken bir gol hedefe ulaştırabilir

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,818
6,564
113
Benim modu Psg düşürdü reis Psg gelseydi başka adım olmayacaktı kasa 7 k civarı olacaktı
Farkındayım modunun düştüğünün ondan dedim zaten de yeri geliyor yemin ederim 100 lira 200 lira kayıp bonus ile tekrar ne paralara çıkıyoruz hala elinde güzel kasa 2 bin lira gibi bakiye varken derin nefes al vuralım yukarı diye dedim. İnşallah yaptığın son kuponlar güzel bir adım olur bunun için.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,318
2,379
113
Farkındayım modunun düştüğünün ondan dedim zaten de yeri geliyor yemin ederim 100 lira 200 lira kayıp bonus ile tekrar ne paralara çıkıyoruz hala elinde güzel kasa 2 bin lira gibi bakiye varken derin nefes al vuralım yukarı diye dedim. İnşallah yaptığın son kuponlar güzel bir adım olur bunun için.
Sabah 2 nft çıktı betcolardan onu vbete attım 300 lira yaptı. Onu 15k yaptım

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,818
6,564
113
Sabah 2 nft çıktı betcolardan onu vbete attım 300 lira yaptı. Onu 15k yaptım
E bak işte ne güzel kasa yapmışsın kendi ağzınla söylüyorsun 300ü 15 yapan 2 bini tekrar neden yapmasın kasa bunun için daha uygun o yüzden düşürme kendini, inşallah şu maç bir gelsin de önce hayırlısıyla

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,318
2,379
113
E bak işte ne güzel kasa yapmışsın kendi ağzınla söylüyorsun 300ü 15 yapan 2 bini tekrar neden yapmasın kasa bunun için daha uygun o yüzden düşürme kendini, inşallah şu maç bir gelsin de önce hayırlısıyla
Dediğin gibi modun çok önemli sabah sakin sakin oynadım. Şimdi yine sakin sakin gidiyorduk ne güzel Psg sinir etti diye basıyoruz bakalım saçma sapan

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,818
6,564
113
Dediğin gibi modun çok önemli sabah sakin sakin oynadım. Şimdi yine sakin sakin gidiyorduk ne güzel Psg sinir etti diye basıyoruz bakalım saçma sapan
Kardo zihnin boş olması hayatın her anlamında attığın adımları güzelleştiriyor. Zihni yormamak gerek. Buna kumar da dahil. Burdan bişeyler yakalarsan inceden inceden git dinle bizi. Şu maç bi gelmeli ama önce.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,818
6,564
113
O değil de adamlar 6.5 üstün oranını bile kaldırdı 5.5 üst de hızla yükseliyor kendi aralarında top mu çeviriyor bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...