2 yerde dedin reis psgde dedin barcada dedin. Yorma beni şimdi mesajları buldurma gözünü sevim seni suçlamıyorum diyorum işte totem yapıyorum sadecereis "kesin" diye birşey yazmadım hiç ama canın sağolsun
2 yerde dedin reis psgde dedin barcada dedin. Yorma beni şimdi mesajları buldurma gözünü sevim seni suçlamıyorum diyorum işte totem yapıyorum sadecereis "kesin" diye birşey yazmadım hiç ama canın sağolsun
Reis sen kazan yeter ki gerisinin önemi yok bol şanslarBende aynı şeyi yazdım dost adamı suçlamıyorum
Kanka bırak şu totemi at şu kuponuDostlar bu kupon kesin yatar son 2k var onu yatıralım saçma sapan bi maça basıp kaybedelim dağılalım
Kardo niye saçma sapan maça basıp kaybedesin sitelerden daha mı zenginsin modun düştü farkındayım ama üç güzel adım atalım yapalım şu kasayı modunu düşürme iyiceDostlar bu kupon kesin yatar son 2k var onu yatıralım saçma sapan bi maça basıp kaybedelim dağılalım
Geçmiş olsun ya dost öyle saçma maçlara oynamaDostlar bu kupon kesin yatar son 2k var onu yatıralım saçma sapan bi maça basıp kaybedelim dağılalım
Reis akıl vermek gibi olmasın ufak ufak ilerle acelemiz yokDostlar bu kupon kesin yatar son 2k var onu yatıralım saçma sapan bi maça basıp kaybedelim dağılalım
Bunlar üzmez umarım bol bol şans reis
Bol şans kardo takipteyiz
Neyse Bosna güldürecek umarımEkli dosyayı görüntüle 771114 Diğer kupon buydu dostlar olmadı maalesef bu
Benim modu Psg düşürdü reis Psg gelseydi başka adım olmayacaktı kasa 7 k civarı olacaktıKardo niye saçma sapan maça basıp kaybedesin sitelerden daha mı zenginsin modun düştü farkındayım ama üç güzel adım atalım yapalım şu kasayı modunu düşürme iyice