- 28,163
- 27,385
- 113
Sapsap a bende az miktar verdim atam büyük kazık atmis miktar yüksekMiktar ne fazlamı
Sapsap a bende az miktar verdim atam büyük kazık atmis miktar yüksekMiktar ne fazlamı
Tüh kaçırdın işte de ne kadar vurgunUlan ben dolandıracaktım Rabbim nasip etmedi yoksa 10 numara dolandırırdım
Tam bilmiyorum ki ama 4 asgari ücret kadar galibaMiktar ne fazlamı
Ne kadar yüksek 50-100k mıSapsap a bende az miktar verdim atam büyük kazık atmis miktar yüksek
Ege de barios a atama takmış takan takana vallaMiktar ne fazlamı
Peki bu 2li ortaklaşamı dolandırmış o nasıl olmuş ahahaTam bilmiyorum ki ama 4 asgari ücret kadar galiba
@Mrlbra atam nerdesin atam para lazımNe kadar yüksek 50-100k mı
30 falandı galiba yanlış hatirlamiyorsamNe kadar yüksek 50-100k mı
Bu ne lan hızlı trene çevirmiş işiEge de barios a atama takmış takan takana valla
O arkadaşı hiç sevmezdim gözüm tutmazdı ztn yolu bellide hala foruma giriyor ama o nasıl oluyor yüzsüzlük olmaz tabiEge de barios a atama takmış takan takana valla
Peki erho bunlar ortak mı dolandırmış o nasıl olmuş hahah30 falandı galiba yanlış hatirlamiyorsam
Flash tv ye döndü burasıPeki erho bunlar ortak mı dolandırmış o nasıl olmuş hahah
Bende çok rol parası ona attim valla param bitigi gün benlen kavga etmiş ordan zaten onun ne mal olduğunu anladım da is isten gecmistiO arkadaşı hiç sevmezdim gözüm tutmazdı ztn yolu bellide hala foruma giriyor ama o nasıl oluyor yüzsüzlük olmaz tabi
Vay be neler kaçırmışız oysaki en sevdiği kankalarıydo nasıl olur tüh beFlash tv ye döndü burası
Valla olabilir zaten sapsap ve ege çok yakındılar birbirlerine olabilirPeki erho bunlar ortak mı dolandırmış o nasıl olmuş hahah
Lan onunla meto nun gazına gelip bana laf etmiştin bide hahahahaBende çok rol parası ona attim valla param bitigi gün benlen kavga etmiş ordan zaten onun ne mal olduğunu anladım da is isten gecmisti
Benim hiç muhattabım olmadı satılık insanlar malesefBende çok rol parası ona attim valla param bitigi gün benlen kavga etmiş ordan zaten onun ne mal olduğunu anladım da is isten gecmisti
O konuda valenciennes butra fatihterim barrios temiz kalan insanlar diğerleri hepsi tras çıktıLan onunla meto nun gazına gelip bana laf etmiştin bide hahahaha