- 45,815
- 25,366
- 113
Tm kes şamatayı yeter bilader boş konuşmak para kazandırmıyor alalım paraları herkesi etiketle şuraya toplasınlar paramıÖzel güçlerin için sabah aç karnına bıldırcın yumurtası içiyon
Tm kes şamatayı yeter bilader boş konuşmak para kazandırmıyor alalım paraları herkesi etiketle şuraya toplasınlar paramıÖzel güçlerin için sabah aç karnına bıldırcın yumurtası içiyon
Yine tezgaha geldikBunun şerefine bi rol cikarmi acep puaha
Sene 2025 sade sevgi yok artık paraları sevgiler türedi artik bizde bundan sonra paralı insanları severim gariban adamdan hayır yok bizeYine tezgaha geldik![]()
@BeşiktaşTm kes şamatayı yeter bilader boş konuşmak para kazandırmıyor alalım paraları herkesi etiketle şuraya toplasınlar paramı
Para var huzur var şükürSene 2025 sade sevgi yok artık paraları sevgiler türedi artik bizde bundan sonra paralı insanları severim gariban adamdan hayır yok bize
Yhaw senin be postunu
Hahhahhs eksik varsa tamamlayalımYhaw senin be postunu
Ulan ordan dolandırıcı adamlar da var hay benin yapacağın ise tüküreyim madara ettin bizi puaha
Kim la orda dolandırıcı olanUlan ordan dolandırıcı adamlar da var hay benin yapacağın ise tüküreyim madara ettin bizi puaha
Dolandırıcıları özellikle ekledim ki aradan çıkan yiğitleri herkes görsünUlan ordan dolandırıcı adamlar da var hay benin yapacağın ise tüküreyim madara ettin bizi puaha
Bilmiyormusun cidden kankaKim la orda dolandırıcı olan
MalboraKim la orda dolandırıcı olan
Yok valla konulara hakim değilimBilmiyormusun cidden kanka
Ege sapsaoYok valla konulara hakim değilim
O dolandırılmış öyle bişey gördümde kim dolandırmoş onı görmeidmMalbora
Sapsap a şaşırdımEge sapsao
Ege ile şapşapO dolandırılmış öyle bişey gördümde kim dolandırmoş onı görmeidm
Miktar ne fazlamıEge ile şapşap
Ulan ben dolandıracaktım Rabbim nasip etmedi yoksa 10 numara dolandırırdımSapsap a şaşırdım