- 23,754
- 22,161
- 113
Atami söylemeye gerek bile yok zatenO konuda valenciennes butra fatihterim barrios temiz kalan insanlar diğerleri hepsi tras çıktı
Atami söylemeye gerek bile yok zatenO konuda valenciennes butra fatihterim barrios temiz kalan insanlar diğerleri hepsi tras çıktı
Usta konuyı açop bize muhabbet alanı sunduğın için tşkler forumdaki güncel konuları konuşıyorduk senin maç arada kaynadıiki dk maç emanet ettik olana bak maç nerde ula
Lan saydıkların zaten sağlam adamlar bugüne kadar kimseden onlar hakkında kötü birşey duymadımO konuda valenciennes butra fatihterim barrios temiz kalan insanlar diğerleri hepsi tras çıktı
Bu parayla el arabası bile alamazsın halilim 😁 gerçi forumda adet oldu kazanınca araba alicam ev alicam muhabbetleri 😁araba alcam dağıtım yok varsa siz destek çıkın 🤣🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 827483
O konu boş bi konuydu aslında kimse farkında değildi elinde sonunda en güvendiklerin patlatırO konuda valenciennes butra fatihterim barrios temiz kalan insanlar diğerleri hepsi tras çıktı
Ee biz senin gibi dolandırıcı adamları yazmayız nerde kaliteli insan varsa onlari yazarız puahaLan saydıkların zaten sağlam adamlar bugüne kadar kimseden onlar hakkında kötü birşey duymadım
Muhabbet forumda iyidir de ama biz o konuda çok aşırıya kaçtık maalesef günde 8 saat o konuda aktiftikO konu boş bi konuydu aslında kimse farkında değildi elinde sonunda en güvendiklerin patlatır
Aynen öyle ondan dolayı birazda bak adamı kafalayıp dolandırmışlar fazla samimiyet şeytan yaratırMuhabbet forumda iyidir de ama biz o konuda çok aşırıya kaçtık maalesef günde 8 saat o konuda aktiftik
Dakika 69 3-0 halamaç kesildi anasını satiyim ya
Aynen ole Allah tan fazla yara almadan kurtuldukAynen öyle ondan dolayı birazda bak adamı kafalayıp dolandırmışlar fazla samimiyet şeytan yaratır
yok oynanmıyoDakika 69 3-0 hala
Meto yu neden anmadın sen şimdi aklıma geldiAynen ole Allah tan fazla yara almadan kurtulduk
Buldum kanka aşırı yağmurdan Durmuş59 da durmus maç gitti bizim merco
O adam dolandırıcı adam degil dost bundan emin olabilirsin sadece aralara bazen fitne fesatlık katıyor millet birbirine giriyor ben 50k ona dağıtım parası bile atsam kacmicagina eminimMeto yu neden anmadın sen şimdi aklıma geldi![]()
Dolandırıcı demedim laaa zaten ama forumun yarım topuklu teyzesi gibi her tarafa saldırıyorO adam dolandırıcı adam degil dost bundan emin olabilirsin sadece aralara bazen fitne fesatlık katıyor millet birbirine giriyor ben 50k ona dağıtım parası bile atsam kacmicagina eminim
Olsun ya valla bazen insanin sinirleriylen oynuyor arada iyi geliyor metinde bu forumun tadı tuzu iste onsuz bu forumu düşünemiyorumDolandırıcı demedim laaa zaten ama forumun yarım topuklu teyzesi gibi her tarafa saldırıyor