- 22,969
- 11,937
- 113
O kim laTegmen için toplamak lazım ama cidden a
O kim laTegmen için toplamak lazım ama cidden a
Nasil bir parasızlık sa artik puahaMandurah city i manchester city diye okudum
La slot paylaşımı yapıyor ya surekli yok motor alacam yok araba alacam yok ev alacam diyeO kim la
Wasil nasıl oldu laaaNasil bir parasızlık sa artik puaha
Uykusuzluk uykusuzluk bu işten eve evden işe yorgunum dostlar tabi parasızlık da etki ediyorNasil bir parasızlık sa artik puaha
Ne ettin laaa Nick wasil mi ettinMandurah city i manchester city diye okudum
Ya bi sus bi rolü beceremedin ztnNe ettin laaa Nick wasil mi ettin
Besiktas dostumuz konu açmıştı ona güvendik fazla rolu takip edemedik oda parayi alıp arazi oldu puahahUykusuzluk uykusuzluk bu işten eve evden işe yorgunum dostlar tabi parasızlık da etki ediyor
Ferhat hep böyledir para geldiyse yokuş aşağı frensiz gamyonettirBesiktas dostumuz konu açmıştı ona güvendik fazla rolu takip edemedik oda parayi alıp arazi oldu puahah
Hiç sorma yaaa hepsi senin yüzündenYa bi sus bi rolü beceremedin ztn
@halil889*halil baba maç durmuş heralde dakka 57de
Bundan sonra bu forumda tek dostum @wasil dir gerisi tras puahhaFerhat hep böyledir para geldiyse yokuş aşağı frensiz gamyonettir
3 gün gelmez artıkBesiktas dostumuz konu açmıştı ona güvendik fazla rolu takip edemedik oda parayi alıp arazi oldu puahah
Hehh işte böyleBundan sonra bu forumda tek dostum @wasil dir gerisi tras puahha
Gerçekleri her zaman söylerim hep gerçekleşir ileri görüşlülüğümle bi devasa güç oldumHiç sorma yaaa hepsi senin yüzünden![]()
Wasil den dost beşiktaş dan post olur mu dedin yaniBundan sonra bu forumda tek dostum @wasil dir gerisi tras puahha
Özel güçlerin için sabah aç karnına bıldırcın yumurtası içiyonGerçekleri her zaman söylerim hep gerçekleşir ileri görüşlülüğümle bi devasa güç oldum
Bunun şerefine bi rol cikarmi acep puahaHehh işte böyle![]()