- 1,182
- 615
- 113
Y kardeşim ödemiyceksin 5 sene hükmün açıklanmasının geri bırakılması yazıyor orda koş koca kalın harfle ben 10 yılımı cezaevinde geçirdim sen beni dinlePara ödenecek kanka dosyada yazıyor attım size
Y kardeşim ödemiyceksin 5 sene hükmün açıklanmasının geri bırakılması yazıyor orda koş koca kalın harfle ben 10 yılımı cezaevinde geçirdim sen beni dinlePara ödenecek kanka dosyada yazıyor attım size
Aga valla bu konuyu açtığımda yakalama kararım varmış tutukladılar 6 saat falanDostum bende böyle bir şey yaşadım sormak istedigim küfürü ettikten ne kadar süre sonra sana dava açıldı
Numaranı versene aga bi konuşalımY kardeşim ödemiyceksin 5 sene hükmün açıklanmasının geri bırakılması yazıyor orda koş koca kalın harfle ben 10 yılımı cezaevinde geçirdim sen beni dinle
Dm gel senin Dm kapalı sana yazamıyorumNumaranı versene aga bi konuşalım
SADECE VEKALET ÜCRETİ ÖDEYECENPara ödenecek kanka dosyada yazıyor attım size
Onu nasıl ve nerden ödeyeceğim kankaSADECE VEKALET ÜCRETİ ÖDEYECEN
İcraya verecek tebligat gelir merak etme, 30 bin + 6 bin + icra masrafıOnu nasıl ve nerden ödeyeceğim kanka
Ertem senere 25 bin ödedim,😃 Facebook yorumu icinBeyler whatsappdan birine küfür etmişim eskiden adam ss almış beni şikayet etmiş ve mahkemem olduğunu görmediğim için polis beni arıyomuş sürekli en son aramam olduğunu öğrendim karakola gittim dedim neyin nesidir soruşturmada ifade verdim şimdi ne olacak başına gelen varmı hapse girecekmiyim?
ne için sövdün bilmiyorum ama bence hak etmiştir ahahahahsErtem senere 25 bin ödedim,😃 Facebook yorumu icin
Zaten amacı o birde ROK kendine sövdürüp para kazanıyor, sorsan en koyu müslümanne için sövdün bilmiyorum ama bence hak etmiştir ahahahahs![]()
Şükür de kankaBirşey ödemedim biryere
Şükür de kanka ben şimdi vekalet ücretini ödemeyecekmiyimŞükür de kanka
Avukata sorŞükür de kanka ben şimdi vekalet ücretini ödemeyecekmiyim
Avukatım yokkiAvukata sor
Kardesm gir orda ödeme yazan yerlere orda gözüken bişe varsa onu ödeyeceksin dosyan kapansa dahi yoksa vergi borcu olarak dusucek sana bu ama ödemede birşey gözükmüyordu odemeyeceksin çok geçmiş olsunŞükür de kanka ben şimdi vekalet ücretini ödemeyecekmiyim
O zaman ödemen gereken birşey yokAvukatım yokki
Ben verdm.cevabi sana avukata gerek yok gerek olan mevzu varsa sorarız sorun yokAvukatım yokki