http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Hk.

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
186
61
28
Beyler garanti 50 k borc var avukat diyor haciz için randevu olusturulmus haciz varmı gelirlermi

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,345
634
113
Beyler garanti 50 k borc var avukat diyor haciz için randevu olusturulmus haciz varmı gelirlermi
Geçmiş olsun bana gelmişti alacak birşey yoktu gittiler bir daha ki sefere kolluk kuvvetleri ile gelecez dediler sonra parayı alamayacaklarını anladılar varlık şirketine devretti borç hem düştü hemde taksite bağladılar üzerine bişey yoksa korkma

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
471
398
63
Geliyorlar dost. Bende şunu ögrenmek istiyorum belki seninde işine yarar ikametgahdan düşürsek gelirlermi acaba yne bunu ögrensek bilen birinden belki hem senin işine hem benim işime yarar

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Geliyorlar dost. Bende şunu ögrenmek istiyorum belki seninde işine yarar ikametgahdan düşürsek gelirlermi acaba yne bunu ögrensek bilen birinden belki hem senin işine hem benim işime yarar
Bu sefer ikametgahta bulunmuyor diye ceza yer

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
16 bin falandı cezası yanlış ilametgah

mustafa02219

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
559
93
Ağa benimde soyluavmye borcum var yarın icra başlatılacak dediler baslatilirsa süreç nasıl işliyor bilen var mı eve gelirler mi üstüme bir şey yok şu an çalışmıyorum maaşlı bir işim de yok aile evinde kaliyorum

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,174
1,075
113
Arkadaşım eve geliyorlar gelmesinin sebebi evindeki eşya yi almak değil. Sana ödeme sözü verdirip kağıtlara imza attırmak. He eğer sen imza atıp gitsinler biran önce dersen hayatının hatasını yaparsın. O imza sözdür eğer o sözü tutamazsan direk cezaevi. Yapacağın şey cok basit kapına geldiklerinde ödeyemiyorum ne yaparsanız yapın diyeceksin kapıyı yüzlerine kapayacaksin gidecekler. Maaşlı çalışansan maaşının 4 te 1 ine haciz gelecek. Yok çalışmıyorsan bir bok alamayacaklar borcun öyle kalacak büyüyecek. Denendi yaşandı kardeşim. Kısaca hiç bir yere bu saatten sonra imza atma

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Arkadaşım eve geliyorlar gelmesinin sebebi evindeki eşya yi almak değil. Sana ödeme sözü verdirip kağıtlara imza attırmak. He eğer sen imza atıp gitsinler biran önce dersen hayatının hatasını yaparsın. O imza sözdür eğer o sözü tutamazsan direk cezaevi. Yapacağın şey cok basit kapına geldiklerinde ödeyemiyorum ne yaparsanız yapın diyeceksin kapıyı yüzlerine kapayacaksin gidecekler. Maaşlı çalışansan maaşının 4 te 1 ine haciz gelecek. Yok çalışmıyorsan bir bok alamayacaklar borcun öyle kalacak büyüyecek. Denendi yaşandı kardeşim. Kısaca hiç bir yere bu saatten sonra imza atma
Aynen öyle aradıklarında da ödeme sözü vermesin hayatı kararir hapse kadar gider