- 5,299
- 3,069
- 113
Dost imkanın varsa bir an önce soylu'dan kurtulmaya bakKardeşim arıyolar mı beni aramadılar evkur ve soylu hep sınırda gidiyorum
Dost imkanın varsa bir an önce soylu'dan kurtulmaya bakKardeşim arıyolar mı beni aramadılar evkur ve soylu hep sınırda gidiyorum
Doğum günü bonusu inşallah tutarDost imkanın varsa bir an önce soylu'dan kurtulmaya bak
Evet sürekli mesaj atiyorlar icralık oluyor3 ncü ay gelmeden aradılar mı benim 29 nda üç ay olacak 1600 ödeme bulırsam iki ay düşürecdğim ama benim bi 50 ödemem var topmsm 25 30 civarı borç var
Başkan 50 bin TL için adam 4 tane hamal tutucak kamyon tutucak polis getirecek Dünya masraf alacağından çok masraf adam salak mı haciz için gelsin seni korkutmak için oylle diyorlar ki eşyaların birini almak için 2 tane aynı olması lazım yani korkma bu konuda ama hepsi mikrof çirkef oluyor rahatsizlik veriyorlar en kısa sürede ödemeye bak avukat ile fiyat konusunda anlaşmaya varBeyler garanti 50 k borc var avukat diyor haciz için randevu olusturulmus haciz varmı gelirlermi
borç faiz haciz avukat mobing aramalar çok ise evet yıldırıyorlar7 sene önce bulaşmıştım zor kurtuldum
?Arkadaşlar benim 13 dosyam var kapalı hatta 3 4 tanesinin resmini atıyorum kapalı ama harç masrafı ödemem gerekiyor mu? Kredi falan çıkmıyor da...