3 ay geçtiyse üstünden verirlerBeyler garanti 50 k borc var avukat diyor haciz için randevu olusturulmus haciz varmı gelirlermi
Geçdi3 ay geçtiyse üstünden verirler
Eve gelemezlermi reisHaciz sadece banka hesaplarına gelir
Verirler o zaman çalışıyorsan eğer 2 3 ay sonra maaşına haciz gelir
Eve gelme olayı yok artık sadece maaşına konarlar 4 te 1 ineEve gelemezlermi reis
Yok reis çalışmıyorumVerirler o zaman çalışıyorsan eğer 2 3 ay sonra maaşına haciz gelir
Randevu olusturulmus diyorlarEve gelme olayı yok artık sadece maaşına konarlar 4 te 1 ine
Çalışana kadar faiz biner paraya elinde sonunda aliyorlarYok reis çalışmıyorum
Onlar korkutma numaralarıRandevu olusturulmus diyorlar
Geçmiş olsun bana gelmişti alacak birşey yoktu gittiler bir daha ki sefere kolluk kuvvetleri ile gelecez dediler sonra parayı alamayacaklarını anladılar varlık şirketine devretti borç hem düştü hemde taksite bağladılar üzerine bişey yoksa korkmaBeyler garanti 50 k borc var avukat diyor haciz için randevu olusturulmus haciz varmı gelirlermi
Bu sefer ikametgahta bulunmuyor diye ceza yerGeliyorlar dost. Bende şunu ögrenmek istiyorum belki seninde işine yarar ikametgahdan düşürsek gelirlermi acaba yne bunu ögrensek bilen birinden belki hem senin işine hem benim işime yarar
1 sene oldu hala gelcekler en son varlığa aktarıldıBeyler garanti 50 k borc var avukat diyor haciz için randevu olusturulmus haciz varmı gelirlermi
Gelseler de boş aynı üründen iki tane olmalı iki televizyon iki buzdolabı falan filan1 sene oldu hala gelcekler en son varlığa aktarıldı
Aynen öyle aradıklarında da ödeme sözü vermesin hayatı kararir hapse kadar giderArkadaşım eve geliyorlar gelmesinin sebebi evindeki eşya yi almak değil. Sana ödeme sözü verdirip kağıtlara imza attırmak. He eğer sen imza atıp gitsinler biran önce dersen hayatının hatasını yaparsın. O imza sözdür eğer o sözü tutamazsan direk cezaevi. Yapacağın şey cok basit kapına geldiklerinde ödeyemiyorum ne yaparsanız yapın diyeceksin kapıyı yüzlerine kapayacaksin gidecekler. Maaşlı çalışansan maaşının 4 te 1 ine haciz gelecek. Yok çalışmıyorsan bir bok alamayacaklar borcun öyle kalacak büyüyecek. Denendi yaşandı kardeşim. Kısaca hiç bir yere bu saatten sonra imza atma