- 22,435
- 23,079
- 113
Kime girdiğimde bakmadım ne diyon aqGirdiğinde bile bakmadın neyse bişey demyorum birazdan sana güzel bi sövme ile yolumuza el ele devam ederiz
Kime girdiğimde bakmadım ne diyon aqGirdiğinde bile bakmadın neyse bişey demyorum birazdan sana güzel bi sövme ile yolumuza el ele devam ederiz
Usta sen varsın diye kâle alıyorum bu şahısıHamur ustası dostumuz
Sevgililer günü diye anlamlı olur diye şey etmiştim
Dm den yazdım o gün bide forumdaydın nyseKime girdiğimde bakmadım ne diyon aq
Artık bende yokum işe gidiyorumUsta sen varsın diye kâle alıyorum bu şahısı
Nolur gitme ağlıcam şimdi yaArtık bende yokum işe gidiyorum
İkinizde iyi bakın kendinize
Dm fakan görmedim ben amk madem bakmafım etiket atsana dm diyeDm den yazdım o gün bide forumdaydın nyse
Ben en son dm yi sildini düşündüm dedim aman zaten boş bişeydi sonrasında da takıldım öyle konuda neyini abarttın senDm fakan görmedim ben amk madem bakmafım etiket atsana dm diye
Borcum avukatta degil die bugun odeme yapmazsam avukata vericekler 3 aydir odemiyordum@gurkan018 dosyayı kapatmadan önce avukatla pazarlık yap, de ki 80K buldum bu miktara kapatalım mesela
Gene indirim olur, pazarlık yap olm 🤣Borcum avukatta degil die bugun odeme yapmazsam avukata vericekler 3 aydir odemiyordumsimdi gidip parayi bankanin yuzune ayicam kapat kredimi diyicem
![]()
Gürkan sakin ol dostum sakin elini kana bulama sakin olBorcum avukatta degil die bugun odeme yapmazsam avukata vericekler 3 aydir odemiyordumsimdi gidip parayi bankanin yuzune ayicam kapat kredimi diyicem
![]()
Ohh bea xekimlerim geldi tumbet baya guzel siteymis betco altyapisi gibi yok su maca 3k bas yok limit asildi demio ne istersem her maca istedigim miktari bastirdiGürkan sakin ol dostum sakin elini kana bulama sakin ol
Hayırlı olsun dostOhh bea xekimlerim geldi tumbet baya guzel siteymis betco altyapisi gibi yok su maca 3k bas yok limit asildi demio ne istersem her maca istedigim miktari bastirdi
Tümbet öder ıyı kurtarmıssın kendınıOhh bea xekimlerim geldi tumbet baya guzel siteymis betco altyapisi gibi yok su maca 3k bas yok limit asildi demio ne istersem her maca istedigim miktari bastirdi
Aynen öyleOhh bea xekimlerim geldi tumbet baya guzel siteymis betco altyapisi gibi yok su maca 3k bas yok limit asildi demio ne istersem her maca istedigim miktari bastirdi
Kilitlet konuyu istersen artık dost, çok gezinme bugün buralarda dm alev alır, şimdiye kadar almadıysa iyi tabiOhh bea xekimlerim geldi tumbet baya guzel siteymis betco altyapisi gibi yok su maca 3k bas yok limit asildi demio ne istersem her maca istedigim miktari bastirdi
Bı 35 lik viski gider ustuneOhh bea xekimlerim geldi tumbet baya guzel siteymis betco altyapisi gibi yok su maca 3k bas yok limit asildi demio ne istersem her maca istedigim miktari bastirdi
Yanmıştı çrKilitlet konuyu istersen artık dost, çok gezinme bugün buralarda dm alev alır, şimdiye kadar almadıysa iyi tabi
En az 5 kişi yazmıştırYanmıştı çr
Çerbobili dm’e götürseler herif tam kılı kılına kazandı kanka kimseye beş kuruş çıkmaz 🤣 zaten çıkmayacağını anlayanlar direkt uzadı konudan 🤣🤣Yanmıştı çr