- 961
- 1,015
- 93
Kendi param bonus hic allamdim almamda benBonus mu almıştın dost kendi paran mı kasa
Kendi param bonus hic allamdim almamda benBonus mu almıştın dost kendi paran mı kasa
senden birşey isteyen yokki , borcunu öde diyoruz kafan rahatlasınDestek olan mac soyleyen herkese minnet borcum var inanin 95k odemem var yoksa gonderirdim para daha oncede yaptim ama yeminnederim borcumu anca karsiliyorum
AğlamaSanane bilader uza konumuzdan kaybol
Kanka biz maç verirken dedik vakit geçsin borcunu öde talebimiz beklentimiz yok diye, parayı görünce arkadaşlar ne koparırız diye geldi, sen içini ferah tut umarım bi nebze yardımcı olmuşuzdurDestek olan mac soyleyen herkese minnet borcum var inanin 95k odemem var yoksa gonderirdim para daha oncede yaptim ama yeminnederim borcumu anca karsiliyorum
Bonus rezillik habire kural çıkarıyorKendi param bonus hic allamdim almamda ben
helal oldAllah razi olsun herkesten su anda cekim talebini veriyorum kredinin son gunu avukata dusucektim direk kapatiyorum borcumu burda para dagitmak isterdim herkese ama yemin ederim borcumuda gostere bilirim herkese odeme yapcam hakkinizi helal edin
Kimse senden para beklemıyor dost kapat borcu icralık olma. Kuş gibi rahatlaAllah razi olsun herkesten su anda cekim talebini veriyorum kredinin son gunu avukata dusucektim direk kapatiyorum borcumu burda para dagitmak isterdim herkese ama yemin ederim borcumuda gostere bilirim herkese odeme yapcam hakkinizi helal edin
Olm dalga geciylrum akYok hayatta olmaz kardesim inan su anda heycandan elim ayagim titriyo
Aynen hadi yallahAğlama
Seni dinledim bide juoqin vardi oda gol olcak dedi ikinizede tesekkur ederimKanka biz maç verirken dedik vakit geçsin borcunu öde talebimiz beklentimiz yok diye, parayı görünce arkadaşlar ne koparırız diye geldi, sen içini ferah tut umarım bi nebze yardımcı olmuşuzdur
Rica ederiz ne demek 😉Seni dinledim bide juoqin vardi oda gol olcak dedi ikinizede tesekkur ederim
Yani kötü bi durum aslında iyi kazandı biliyormusun öyle durumlarda 0 layıp uyumaya gitmek varya uf tabi Arkadaş şanslı bana denk geldi kazandı bugün ben kurtardım yarın bida olursa kimse kurtaramazKimse senden para beklemıyor dost kapat borcu icralık olma. Kuş gibi rahatla
Sanada cok tesekkur ederim kardesim oyle hi konustun ki gol olcak diye diye bende olcak die gaza geldim cok tesekkur ederimAynen hadi yallah
Ustam ayçöreği tarifi gelir miAğlama
Rica ederim dost sadece fikirdi umarım durumun düzelir.Sanada cok tesekkur ederim kardesim oyle hi konustun ki gol olcak diye diye bende olcak die gaza geldim cok tesekkur ederim
Kore amacında bahsı bozmasan suan 0 dın. Tbr kardesımSanada cok tesekkur ederim kardesim oyle hi konustun ki gol olcak diye diye bende olcak die gaza geldim cok tesekkur ederim
Ondan gelse gelse ağlamaböreği yağlsı gelirUstam ayçöreği tarifi gelir mi
Niye noldu mlbra ne yaptı dostOndan gelse gelse ağlamaböreği yağlsı gelir