Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı gurkan018 | Son Şans Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
41
Kupon Oranı
2.35

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Destek olan mac soyleyen herkese minnet borcum var inanin 95k odemem var yoksa gonderirdim para daha oncede yaptim ama yeminnederim borcumu anca karsiliyorum
Kanka biz maç verirken dedik vakit geçsin borcunu öde talebimiz beklentimiz yok diye, parayı görünce arkadaşlar ne koparırız diye geldi, sen içini ferah tut umarım bi nebze yardımcı olmuşuzdur

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Allah razi olsun herkesten su anda cekim talebini veriyorum kredinin son gunu avukata dusucektim direk kapatiyorum borcumu burda para dagitmak isterdim herkese ama yemin ederim borcumuda gostere bilirim herkese odeme yapcam hakkinizi helal edin
helal old

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,931
37,101
113
Allah razi olsun herkesten su anda cekim talebini veriyorum kredinin son gunu avukata dusucektim direk kapatiyorum borcumu burda para dagitmak isterdim herkese ama yemin ederim borcumuda gostere bilirim herkese odeme yapcam hakkinizi helal edin
Kimse senden para beklemıyor dost kapat borcu icralık olma. Kuş gibi rahatla

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Kimse senden para beklemıyor dost kapat borcu icralık olma. Kuş gibi rahatla
Yani kötü bi durum aslında iyi kazandı biliyormusun öyle durumlarda 0 layıp uyumaya gitmek varya uf tabi Arkadaş şanslı bana denk geldi kazandı bugün ben kurtardım yarın bida olursa kimse kurtaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...