Tebrikler dostgol be gol
Tebrikler dostgol be gol
@Valenciennes nasıl amaDep 17 gol atmış 39gol yemiş
Ev 16 gol atmış 34 gol yemiş yani bunların toplamı 39+34 = 73-16 = 57-17 = 40 bu durumda dk 40 da gol geliyor.
Bu adam müneccim şeyi yemiş dayı 😂Baba bu işin pirimiyiz biz anlamadım ama matematiklede kazandırdık
Ulan helal sanaTebrikler dost, geçmiş olsun.
yap çekimini öde borcunu
Allah razi olsun herkesten su anda cekim talebini veriyorum kredinin son gunu avukata dusucektim direk kapatiyorum borcumu burda para dagitmak isterdim herkese ama yemin ederim borcumuda gostere bilirim herkese odeme yapcam hakkinizi helal edinTebrikler dost, geçmiş olsun.
yap çekimini öde borcunu
95k borcum vardi kasan 95k oldu direk cekim talebi vercemHer maç böyle olsa valla güzel kar bıraktı. 1 tane daha güzel maç seçersen kapatırsin borcu
Borcunu öde dost önceAllah razi olsun herkesten su anda cekim talebini veriyorum kredinin son gunu avukata dusucektim direk kapatiyorum borcumu burda para dagitmak isterdim herkese ama yemin ederim borcumuda gostere bilirim herkese odeme yapcam hakkinizi helal edin
Yanlış gol haberi vermekten
Az önce 0-1 ken birazdan ev atacak dedik attı ne desek oluyor kendimiz için bişey desek yukardan kafamıza taşşaklı şey yağarBu adam müneccim şeyi yemiş dayı 😂
Kapat borcunu birdaha oynamaAllah razi olsun herkesten su anda cekim talebini veriyorum kredinin son gunu avukata dusucektim direk kapatiyorum borcumu burda para dagitmak isterdim herkese ama yemin ederim borcumuda gostere bilirim herkese odeme yapcam hakkinizi helal edin
güle güle herkese böyle ödemek nasip olsun ne dağıtımı birader borcunu harcını öde herkes bi gün dağıtım yaparAllah razi olsun herkesten su anda cekim talebini veriyorum kredinin son gunu avukata dusucektim direk kapatiyorum borcumu burda para dagitmak isterdim herkese ama yemin ederim borcumuda gostere bilirim herkese odeme yapcam hakkinizi helal edin
Yoo yanlış verdim doğru oldu gol olduYanlış gol haberi vermekten
Pazartesiye anca düşer o dosya dost, at hafta sonu milyon yapalım 🤣Allah razi olsun herkesten su anda cekim talebini veriyorum kredinin son gunu avukata dusucektim direk kapatiyorum borcumu burda para dagitmak isterdim herkese ama yemin ederim borcumuda gostere bilirim herkese odeme yapcam hakkinizi helal edin
Sanane bilader uza konumuzdan kaybolUlan helal sana
Hadi gözün aydın kardeşim.95k borcum vardi kasan 95k oldu direk cekim talebi vercem
Bonus mu almıştın dost kendi paran mı kasa95k borcum vardi kasan 95k oldu direk cekim talebi vercem
Yok hayatta olmaz kardesim inan su anda heycandan elim ayagim titriyoPazartesiye anca düşer o dosya dost, at hafta sonu milyon yapalım 🤣
Hmmmm analiz gibi analiz tam 40. Dkda harada ablamız atmış@Valenciennes nasıl ama