Sağol kanka ben sabah hallettim o işiCumaya gidiyorum gelen var mı
He iyi yapmışsınSağol kanka ben sabah hallettim o işi
Reıs ama ucu ucuna borç odıceksın burda dertlıyken senle olan adamada güzellik yaparsın ne bılım garıpÇerbobili dm’e götürseler herif tam kılı kılına kazandı kanka kimseye beş kuruş çıkmaz 🤣 zaten çıkmayacağını anlayanlar direkt uzadı konudan 🤣🤣
Başka bi kazancında yapar artık helali hoş olsun ödesin geçsin kanka bi kişi daha sıyrıldı aramızdan 🤣Reıs ama ucu ucuna borç odıceksın burda dertlıyken senle olan adamada güzellik yaparsın ne bılım garıp
Dmler kapaliKilitlet konuyu istersen artık dost, çok gezinme bugün buralarda dm alev alır, şimdiye kadar almadıysa iyi tabi
Olm öyle bi yorum attın ki bende benim dm kapalı sandım 🤣Dmler kapali![]()
Rica ederiZ@Shellac konuyu kapatabilirmisin istedigim meblaga ulastim burdaki arkdslarda cok yardimci oldular hepsine ayrica tesekkur ederim
Ekmegın arasına tşk koyup yesın yardımcı olanlar😀😀@Shellac konuyu kapatabilirmisin istedigim meblaga ulastim burdaki arkdslarda cok yardimci oldular hepsine ayrica tesekkur ederim
Tebrikler dostum@Shellac konuyu kapatabilirmisin istedigim meblaga ulastim burdaki arkdslarda cok yardimci oldular hepsine ayrica tesekkur ederim