Bets10 grubu ilk yatırım bonuslarini aldın miKasa 6k 50 k para lazım ne yapmam lazım maç verecek varmı yada canlı olarak yapabiliriz başarılı olursa elimizden geleni yaparız
Kendin oyna kazansa da kaybetsede içine siner.Kasa 6k 50 k para lazım ne yapmam lazım maç verecek varmı yada canlı olarak yapabiliriz başarılı olursa elimizden geleni yaparız
Kimseden maç alma kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer. Kendi bildiğini oynaKasa 6k 50 k para lazım ne yapmam lazım maç verecek varmı yada canlı olarak yapabiliriz başarılı olursa elimizden geleni yaparız
Bol şanslar dostKasa 6k 50 k para lazım ne yapmam lazım maç verecek varmı yada canlı olarak yapabiliriz başarılı olursa elimizden geleni yaparız
Daha iki gün önce adam 20 k kasayı 50 yapacağım dedi üç tane çakal burdan hemen garanti maç diye diye adamı yarım saatte sifirladilar okadarda uyardım sakin ol dedim sonra o gaz verenlere bir baktım kaybolmuş zaten adamın kendine faydası yok kendini batirmis birde böyle elinde biraz para olana yapışıyor gazliyor ulan çok bilse kendi buralarda kod peşinde kosmazKasa 6k 50 k para lazım ne yapmam lazım maç verecek varmı yada canlı olarak yapabiliriz başarılı olursa elimizden geleni yaparız
Kasanda neden 0.74 kuruş kaldığı çok açık ortadaKnk buna basabilirsin çok güveniyorum
Kendin oyna dostum gir siteye kafana yatanı oynaKasa 6k 50 k para lazım ne yapmam lazım maç verecek varmı yada canlı olarak yapabiliriz başarılı olursa elimizden geleni yaparız
Hayro nerelerdeeee yaKimseden maç alma kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer. Kendi bildiğini oyna
Fener tur atlar diyenleri mi diyorsun kanka😄Daha iki gün önce adam 20 k kasayı 50 yapacağım dedi üç tane çakal burdan hemen garanti maç diye diye adamı yarım saatte sifirladilar okadarda uyardım sakin ol dedim sonra o gaz verenlere bir baktım kaybolmuş zaten adamın kendine faydası yok kendini batirmis birde böyle elinde biraz para olana yapışıyor gazliyor ulan çok bilse kendi buralarda kod peşinde kosmaz
Bolsans ama çok riskliKnk buna basabilirsin çok güveniyorum
Ne kasası knk nesineden iddaa mı oynanır siteden oynuyorum buraya kaydediyorum takip etmesi kolay oluyor Sen nesineden mı oynuyosun yoksa🤣Kasanda neden 0.74 kuruş kaldığı çok açık ortada
Dün akşam çok ters gitti maçları ya biraz sakinleş dedim. UyuyordurHayro nerelerdeeee ya
Sorma o gece yarım saatte adamın ocağını kuruttularFener tur atlar diyenleri mi diyorsun kanka😄
Tek tek oynayarak git işte roll yap 4-5 tane tutturaan hedefe ulasiyorsun kendin oyna hissettigin gibi birsuru maç varKasa 6k 50 k para lazım ne yapmam lazım maç verecek varmı yada canlı olarak yapabiliriz başarılı olursa elimizden geleni yaparız
Kasayı direk mi basayim parça parça miTek tek oynayarak git işte roll yap 4-5 tane tutturaan hedefe ulasiyorsun kendin oyna hissettigin gibi birsuru maç var
O adam dediğin bendim işte 😂Sorma o gece yarım saatte adamın ocağını kuruttular