Metehan olayimiAynı olayıbaşka forumda birisi yapmıştı ama o moddu forumda normal üye değildi
Metehan olayimiAynı olayıbaşka forumda birisi yapmıştı ama o moddu forumda normal üye değildi
İsmini tam hatırlamıyom çok uzun yıl oldu benim dediğime 3&4 yıl rahat olmuştur mod forum sahibini ve üyeleri dolandırıp kaçmıştıMetehan olayimi
Güne yayıp sakin kalacak şekilde tek tek ilerleyerek olur anca, kazanınca hemen o an diğer bir maça oynamadan yaniKasa 6k 50 k para lazım ne yapmam lazım maç verecek varmı yada canlı olarak yapabiliriz başarılı olursa elimizden geleni yaparız
Geçen gün bizi eleyen takımın nicke sahiptiİsmini tam hatırlamıyom çok uzun yıl oldu benim dediğime 3&4 yıl rahat olmuştur mod forum sahibini ve üyeleri dolandırıp kaçmıştı
En iyisi kendin oynaman ama.lazimsa maç verebilirizKasa 6k 50 k para lazım ne yapmam lazım maç verecek varmı yada canlı olarak yapabiliriz başarılı olursa elimizden geleni yaparız
Aynen 🤣 oGeçen gün bizi eleyen takımın nicke sahipti
Bak bu olayı ben de biliyorum 😁😁İsmini tam hatırlamıyom çok uzun yıl oldu benim dediğime 3&4 yıl rahat olmuştur mod forum sahibini ve üyeleri dolandırıp kaçmıştı
Biliyorum senin bildiğini zaten puahahBak bu olayı ben de biliyorum 😁😁
Bol şans malboraBiliyorum senin bildiğini zaten puahah
Bol şans rıdoBak bu olayı ben de biliyorum 😁😁
Teşekkürler dost nasılsınBol şans rıdo
Teşekkürler dost muro yok canım sıkılıyorTeşekkürler dost nasılsın
Nerede dost ben ikisine küsüm dost kırdılarTeşekkürler dost muro yok canım sıkılıyor![]()