http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Gurbuz.02 / Kasa 6K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,035
1,587
113
Daha iki gün önce adam 20 k kasayı 50 yapacağım dedi üç tane çakal burdan hemen garanti maç diye diye adamı yarım saatte sifirladilar okadarda uyardım sakin ol dedim sonra o gaz verenlere bir baktım kaybolmuş zaten adamın kendine faydası yok kendini batirmis birde böyle elinde biraz para olana yapışıyor gazliyor ulan çok bilse kendi buralarda kod peşinde kosmaz
Başkasının verdiği maçlara oynamak bana saçma geliyor. Şansını kendi yaratmalı

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,209
719
113
Olur öyle şeyler ya gece çıkardım zarar ama sonuç değişmedi
Acemi kumarcimiyiz kardeşim bizim bildigimiz herzaman kasa kazanir başka forumdaydi eski olay adam ozamanin parasıyla çok büyük para kazandı ömer isminde bir uye site parayı ödedi milyonlardan bahsediyorum sonra forumda bunu el üstünde tutuyorlar falan yeminle adam parayı bir haftada sıfırladı ve en son forumun sahibini dolandirip kaçmıştı bu olayı bilen çok kişi vardır

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Konu sahibi m istemiş maç verenlere niye laf ters yapıyosunuz la 🤣

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,665
16,413
113
Acemi kumarcimiyiz kardeşim bizim bildigimiz herzaman kasa kazanir başka forumdaydi eski olay adam ozamanin parasıyla çok büyük para kazandı ömer isminde bir uye site parayı ödedi milyonlardan bahsediyorum sonra forumda bunu el üstünde tutuyorlar falan yeminle adam parayı bir haftada sıfırladı ve en son forumun sahibini dolandirip kaçmıştı bu olayı bilen çok kişi vardır
Onu nasıl becerdi forum sahibini dolandırmayı

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,027
11,543
113
Ben bilmiyorum dost

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,665
16,413
113
Forum sahibi bunda para olduğunu biliyor iletişim bilgileri falanda var görüşüyorlar aklınca ne verirsem iki üç katını alırım diye 20 k falan veriyor sonra bizim ömer kaçmış adam memleketi değiştirmiş
Puahahaha çok iyiymiş

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,665
16,413
113
Forum sahibi bunda para olduğunu biliyor iletişim bilgileri falanda var görüşüyorlar aklınca ne verirsem iki üç katını alırım diye 20 k falan veriyor sonra bizim ömer kaçmış adam memleketi değiştirmiş
Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı 😄

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Aynı olayıbaşka forumda birisi yapmıştı ama o moddu forumda normal üye değildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...