- 13,105
- 9,726
- 113
Yok arkadaş maç hangisi diyor 4.5 üstü anladık 😅 Nikaragua ligi herhalde 3 gol olmuş2 gol daha lazım D:
Yok arkadaş maç hangisi diyor 4.5 üstü anladık 😅 Nikaragua ligi herhalde 3 gol olmuş2 gol daha lazım D:
Bizim ülke insanının sorunu bir değil ki yüzlerce sorunu var haklısın hepsi üst üste eklenince depresyon kaçınılmaz oluyor. Ülkece ruh hastası olduk.knk ben yurtdısında uzun sureler yasadım casıno sura bura her yerde zaman gecırdım ınsanlar yınede mutlu bızım toplumun baska sorunu var emın ol bk
Managua FCDiriangen FCAğa maç ne
yazdık yukarda dayıMaçın ismi vahiy mi geliyor![]()
Çok zorManagua FCDiriangen FC
BiNasıl bir hastalıkmış bu cidden sana hak veriyorum. Manyak etti bizi iyice. Bütün sosyalliğimizi öldürdü. Hayat dolu insanlardık.
Yok arkadaş maç hangisi diyor 4.5 üstü anladık 😅 Nikaragua ligi herhalde 3 gol olmuş
Yazdı yaMaçın ismi vahiy mi geliyor![]()
İlk paylaşımda yazılmamışYazdı ya
Dost ben 4.5 alt diye düşünüyordum o maçı buraya da yazmıştım, en baba bir gol çıkar 2 gol sittin sene çıkmaz o maçta ama inşallah çıkarManagua FCDiriangen FC
bende 1 gol bklyrm da zmn gecırıyor mac yok bultendeDost ben 4.5 alt diye düşünüyordum o maçı buraya da yazmıştım, en baba bir gol çıkar 2 gol sittin sene çıkmaz o maçta ama inşallah çıkar
Yanlış bakıyorsun sanırım 4.5 üst yazıyor maç yazmıyor. Hepimiz yanlış görmüş olamayızYazdı ya
Eşim anlıyor sağ olsu bir maaşım var iyi kötüde 3 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper o doğduğu gün böyle seyler bilmezdim nefes alırdım ama şimdi o gözümün önünde oyun oynuyor ben karşısında kumar oynuyorum, ne yapıyorsun diyorum atıyorum telefonu elimden 15 dakika sonra tekrar alıyorum korkum şu ki bir gün elimdeki herşeyimi kaybedeceğimBizim ülke insanının sorunu bir değil ki yüzlerce sorunu var haklısın hepsi üst üste eklenince depresyon kaçınılmaz oluyor. Ülkece ruh hastası olduk.
Aynen muhtemelen oran kovaladın tahmin ettim nasip bakalımbende 1 gol bklyrm da zmn gecırıyor mac yok bultende
aynen macın adını yazmamıs dayı la D:Aynen muhtemelen oran kovaladım tahmin ettim nasip bakalım
İşte biran önce kendine çeki düzen vermen gerek Demekki usta kendin için değil çocuğun için onun geleceği içinEşim anlıyor sağ olsu bir maaşım var iyi kötüde 3 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper o doğduğu gün böyle seyler bilmezdim nefes alırdım ama şimdi o gözümün önünde oyun oynuyor ben karşısında kumar oynuyorum, ne yapıyorsun diyorum atıyorum telefonu elimden 15 dakika sonra tekrar alıyorum korkum şu ki bir gün elimdeki herşeyimi kaybedeceğim